Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew

15.
Jan
2020
Buzz crew
Novogodišnji praznici su doba tokom kog donosimo važne odluke, a ja sam u ovu godinu ujahao na Thunder-u. Moram priznati da je bilo zabavno proteklih nekoliko nedelja – konačno smo imali priliku da provedemo vreme sa prijateljima i porodicom i da stvorimo neke nove, lepe uspomene. Još uvek smo na početku prelepe, slobodne i inspirišuće 2020, pa predlažem da je iskoristimo na najbolji način. Počnimo da radimo na ostvarenju ciljeva!
25.
Dec
2019
Buzz crew
Stil devedesetih definitivno se vratio u modu! Retro duh se ističe kroz hrabre boje i autentičnost, dok je brend FILA ovu godinu zaključio predstavljanjem novog ženskog modela poznate siluete – FILA Disruptor Low.
18.
Dec
2019
Buzz crew
Sa novom NBA sezonom dolazi i hladnije vreme. Kada nosiš patike ceo svoj život, šta onda drugo možeš birati kad moraš da sakriješ zglobove i piješ čajeve? Meni lično ne odgovaraju ni čizme niti njima slična obuća, pa se odluka uvek svede na glomaznije, hightop košarkaške patike. Ali koje odabrati za ovu sezonu? Čak i da biram zatvorenih očiju, izbor bi pao na Nike Air Jordan Spizike. Zašto? Ispričaću vam jednu malu priču.
11.
Dec
2019
Buzz crew
Jedva sam čekala da vam se javim sa novim blogom i ovim autfitom!   
04.
Dec
2019
Buzz crew
Hej ljudi, U zadnje vreme sam mnogo putovao, posetio neka neverovatna mesta i imao priliku da upoznam izvanredne ljude! Nekom drugom prilikom pričaću vam o mom putovanju po Južnoj Americi i Evropi sa udruženjem „Misterije bugarskih vokala“. Vratio sam se kući ispunjen, pun energije i inspiracije za nove avanture.
20.
Nov
2019
Buzz crew
Dame i gospodo, došlo je ono vreme u godini! Već mogu da osetim kako hladan vetar osvaja ulice našeg lepog grada.
06.
Nov
2019
Buzz crew
Pozdrav ekipo! Vreli dani polako prolaze (da ne kažem da su već prošli), ali ne i „vrući“ modeli patika!
30.
Oct
2019
Buzz crew
Pozdrav ekipo, ovde Vekac sa novim tekstom.  
23.
Oct
2019
Buzz crew
Nike Air Max 270 React je dokaz da među umetnosti, autentičnosti i stila ne bi trebalo da bude razlike.