Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew

25.
Jul
2019
Buzz crew
Ćao ljudi, AdnanBro se javlja sa još jednom pričom! Polako se navikavam na pisanje blogova. Iako sam često u kontaktu sa digitalnim svetom i društvenim mrežama, nikada ranije nisam bio u prilici da ih pišem. Moram reći hvala BUZZ-u na prilici da se oprobam i u ovome. Nadam se da ćete izvući po koju zanimljivu informaciju.
17.
Jul
2019
Buzz crew
New Balance 997 je klasik sa kojim ne možeš pogrešiti, a kako se 997 retko vraća u šopove, veseli me činjenica da je ove sezone model 997H uleteo u miks. Kao da je jedan od najstarijih proizvođača patika na svetu odlučio da je vreme da se 997-ica ubaci u vremensku mašinu, da se unapredi novim materijalima, linijama i bojama, te postane dostupnija svima.
26.
Jun
2019
Buzz crew
Da li ste i vi posvećeni sneaker entuzijasta? Ili se bavite trčanjem? Možda i jedno i drugo? Samo ako niste ništa od navedenog, može vam se oprostiti ukoliko ste prevideli New Balance 997. Te patike se nisu proslavile samo zapanjujućim bojama, već i tehnološkim trikovima, trendi hajpom ili cool nadimkom. Reč je o patikama sa jedinstvenom pričom, 997 pričom o tome kako, čak i u gomili punoj ljudi, kvalitet govori sam za sebe, bez podizanja glasa.  
12.
Jun
2019
Buzz crew
Opšte je poznato da su se nekad papuče nosile posle tuširanja ili nakon plivanja, kada je svakom od nas bilo i najpraktičnije da ih koristimo. Međutim, čuvene Adilette papuče su ponovo osvojile svet, otišle korak dalje i postale pravi fashion statement.
29.
May
2019
Buzz crew
Hej sneaker manijaci, ja sam DJ Doncho i ovo je moja prva blog priča za BUZZ. Već neko vreme sam deo BUZZ ekipe i vreme je da vam se predstavim i kažem nešto o mojim omiljenim patikama, a to su Air Force 1.
22.
May
2019
Buzz crew
Ovo je godina vraćanja u prošlost, jarkih kolorita, odvažnih oblika. Sneaker svet se vratio na neustrašivo i spojio ga sa minimalističkim, promišljenim dizajnom. I Adidas je stvorio savršenu simfoniju starih želja sa novom tehnologijom, a kada pričamo o NMD-u, nisu se suzdržavali.
15.
May
2019
Buzz crew
Hej ljudi, Adnan Bro „baca“ prvi tekst! Kul je biti deo ove ekipe, dok je pisanje blog priče za mene novina, što je čini još zanimljivijom. Od malena sam voleo izazove i priliku da isprobavam nove stvari, a ova saradnja je idealna prilika za to.
08.
May
2019
Buzz crew
Pozdrav svima, ja sam Vekac, novi član Buzz ekipe. Pevač sam i reper iz Banjaluke. Pored toga se bavim produkcijom i sviram tri instrumenta. Muzikom se bavim otkad znam za sebe i ona je jednostavno moj način života.
17.
Apr
2019
Buzz crew
Stan Smith je ključni komad u ormaru svake devojke. Iako su prvobitno zamišljene kao patike za tenis koje je nosio francuski teniser Robert Haillet, patike Stan Smith su oborile sve rekorde u prodaji širom sveta. U pitanju je model koji je naročito popularan među devojkama u Francuskoj.