Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
28.02.2018.

Dream big or go home!

Hej, ovde sam nov, ali u svetu urbane industrije sam već odavno. Moje ime je Ciprian Ciulei, fotograf sam, u potrazi za smislom i dinamikom u pravom smislu te reči. I to tražim kroz objektiv. Ovo je moj prvi photoshoot za Buzz i to za najudobnije patike koje sam ikada nosio – Under Armour HOVR Phantom.

Under Armour je u 2018. uložio mnogo u potpuno nove patike. Ima ih u dva modela: Phantom, gde je fokus bio udobnost i lifestyle i Sonic, gde je fokus bio brzina i razdaljina. 2018. je označila i početak Under Armour brenda u Srbiji, uključujući i Buzz šopove. Ovo je prva godina da se brend nalazi na policama u Buzz prodavnicama. Kompanija tvrdi da nova pena ima „energetsku mrežu“ koja obezbeđuje zero gravity feel (odatle i ime), ali i povrat energije. Toliko sam srećan što mogu da iskoristim ove benefite, posebno zato što moj posao zahteva da sam stalno u pokretu, idem s lokacije na lokaciju. Ponekad imam slikanje na tri lokacije u jednom danu. HOVR  mogu da me prate.

Moj pristup životu je – dream big or go home! Bez odmora, a nekad i malo bez razmišljanja izlazim iz komfort zone kako bih probao nešto novo i doživeo nešto neverovatno. Mislim da je Under Armour HOVR Phantom kreiran za takve ljude. Bukvalno je osećaj kao da imate jastuke oko stopala – ali one najlakše koje zaboravite da su tu. A unutrašnja čarapa vam daje dodatni osećaj udobnosti.

Uvek se preispitujem da li dovoljno sebe dajem svetu oko mene, a ne da li je svet meni nešto dao. I zato vam sada poklanjam ovo – moj prvi Buzz Sneaker Station projekat. Ovo je tek početak!

Ostanite skromni i neustrašivi...

 

Ciprian Ciulei

Slični članci