Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
24.01.2018.

NIKE AIR MAX FLAIR – THE ONE OF THE KIND

Budimo iskreni… Realno nikad niste videli Nike Air Max kao što je Flair. Teško da možemo da skontamo koji su sve uticaju ovde imali ulogu, ali složićete se – radi! Ova patika je pokrenula mnoge rasprave u vezi sa tim na čemu je baziran dizajn i to je ono što dodtano doprinosi šarmu samih patika. To je reakcija koju sam ja imao na umu kada mi je izašao album – o ovome mora da se priča po gradu. I izgleda da je tako, jer snimam video za svaku pesmu sa albuma. Jedinstven je!

U poslednje vreme na sve strane čujem da svetu fali originalnost – bilo da je u pitanju muzika, moda, šta god... i stičem utisak da svi čeznu za nekom promenom. I zaista razumem zašto sve što je iole pristojno dobije „retro‟ etiketu, ali postoji mnogo toga što se pojavilo u poslednje vreme u svim sferama, a nije dobilo nikakvu pažnju. Ali, nema mesta strahu... samo čekirajte Nike Air Max Flair.

Savremeni dizajn prati udobnost kao stil života. Minimalističko gornjište sa mrežicom doprinosi prozračnosti, a Air Max jedinice koje se prostiru člitavom dužinom obezbeđuju vanserijski osećaj koji samo Nike jastučići mogu da pruže. Lepo se obavija oko noge i pruža osećaj udobnosti koji se savršeno uklapa u životni stil u pokretu.

Mnogi će reći da je Nike Air Max Flair povukao uticaje od modela Presto i Footscape. Kao i mnoga skorašnja izdanja Nike Air Maxa, i ova patika ima providan đon koji na prvu obećava udobnost. Jedna od karakteristika koja izdvaja Nike Air Max Flair je ogroman AIR znak koji prekriva skoro celu patiku. A ovo najviše podseća na podjednako veliki AIR znak na legendarnom Nike izdanju - Air More Uptempo.

Teško je ostati originalan, bez obzira o kojoj industriji je reč. Možda prava originalnost nije stigla na red, ono kako nešto uradiš svakako jeste. Najbolji pisci, pronalazači, umetnici i preduzetnici su zapravo talentovani „lopovi‟ kojima je način na koji su prezentovali svoj rad obezbedio mesto na stranicama istorije. U hip hopu, svi pevaju o istim stvarima, zato što smo odrasli u istoj kulturi, videli smo iste stvari i bili na istim mestima. Razlika je kako mi ta slična iskustva pretočimo u muziku. Ja sam oduvek želeo nešto drugačije u svom životu, u svojoj muzici. Zato sam i napisao ovaj album i planiram da napravim video za svaku pesmu koja se našla na njemu.

Ljudi, ako smo išta do sada utvrdili, to je sledeće: kreativnost će pobediti originalnost svaki put. Siguran sam da Nike nikada ne bi dozvolio da kreativnost bude ugušena zastarelim propisima.

 

Peace,

El Nino

Slični članci