Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blog

06.
Dec
2017
News
Jedna od najomiljenijih patika svih vremena, Nike Air Force 1, u nedelju, 10. decembra, u prostoru KC Grad, obeležiće celodnevnom žurkom 35 godina od kako je po prvi put predstavljena javnosti.
06.
Dec
2017
Buzz crew
Zdravo momci i devojke. Jako sam ponosna što će moja prva blog priča biti u vezi sa legendarnim patikama kao što je Nike Air Force 1. Ništa u životu nije slučajno. Čak ni činjenica da sam izabrala da pišem o najpoznatijoj patici na svetu.
01.
Dec
2017
News
Nakon mesec dana rešavanja Sneakermatics jednačine i preko 3.500 učesnika u imamo pobednike! U svih 9 šopova u Srbiji izvukli smo po jednog dobitnika glavne nagrade, a to su omiljene patike iz Buzz-a.
29.
Nov
2017
Buzz crew
Kad biste samo znali šta ja sve radim i koliko sam zauzeta ovih dana? U jednom trenutku sam u studiju, šminkam neku prelepu devojku; sledećeg trenutka sam na nekom cool eventu gde se družim i fotkam sa prijateljima. Svi su zauzeti i zaista je potrebna patika koja sve to može da isprati 24/7. A to je drugari - New Balance 247!
24.
Nov
2017
News
Očekivano ili neočekivano, potpuno smo sigurni da je još jedan redizajn Air Force modela u Lunar Duckboot verziji nešto što mnogi čekaju i po njima navijaju satove na sat vremena kasnije, jer je došla zima.
22.
Nov
2017
Buzz crew
Nije dovoljno da budeš samo street tip. Moraš da dominiraš i krovovima ako planiraš da stekneš poštovanje onih koji te prate na društvenim mrežama. I da, ja sam na jednom od najboljih krovova u gradu i nadgledam celu Sofiju. Da li dominiram sada? Naravno, ali razlog su moje nove Nike Air Force 1 High '07 LV8 WB. Ovaj model tako dobro leži mom stilu, da je u trenutku bio inspiracija za moj novi zvuk.
08.
Nov
2017
Buzz crew
Da li ste ikada razmišljali šta bi naše patike rekle o nama?  Istina je da su patike sa nama od ujutru do uveče, one znaju gde šetamo, gde izlazimo, sa kim se družimo, koga volimo, a koga želimo zaobići  na ulici. Takođe, znaju kada se budimo i kada idemo na spavanje. Ako ste mislili da patike ne govore, varate se, one govore mnogo toga, govore ko smo, šta volimo i koji fazon furamo. Moj novi buddy LF1 Duckboot je toliko cool da danas svu priču prepuštam njemu.
01.
Nov
2017
News
Počela je velika BUZZ  igrica u kojoj možeš da osvojiš patike po izboru! Kupovinom patika u BUZZ prodavnicama od srede 1.11. pa sve do četvrtka 30.11. ostvaruješ pravo na učešće u matematičkoj igrici Sneakermatics.
01.
Nov
2017
Buzz crew
Prvi blog koji sam ikada pisao za Buzz, a da je bio u vezi sa patikama, bio je posvećen Adidas Gazelama. Naravno, sa razlogom. Pored svih funkcija za koje sam programiran, pre svega sam plesač, pa tek onda koreograf, bloger, biciklista, avanturista, mekani basketaš, tvrdi egoista i šta sve ne. Kao specifičan plesač, bboying mi je oduvek najlakše išao uz kombinaciju udobne, lagane i fanki obuće, a savršen sklop sam otkrio na vreme, još pre decenijicu i kusur, kada sam tek počinjao da se bavim brejkom. Stari je vazda imao kritike na račun moje obuće u vremenu kada sam sekao sunđere za pranje kola i trpao ih ispod jezika, da “nabudžim” svoje “reperske” gilje. Mislim da mu se posebno nije dopao detalj sa drečavo narandžastim pertlama, ali nemojmo više o mračnim tajnama moje prošlosti.