Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
28.06.2016.

JULY FINEST

Pored opisivanja gilja koje sam jutros navukao kada sam istrčao iz stana i eventualnog dubljenja na glavi, moj posao ovde je i da vas informišem o najboljim dešavanjima tokom godine. A kada pričamo o najboljim dešavanjima, ne mogu da ne pomenem projekat kome se nesumnjivo najviše radujem ovog leta: „Each One Teach One vol.3  - dance camp“


Plesni kamp, ne dajte se zbuniti, nije nešto što isključivo posećuju samo plesači, kako to obično misle oni koji nisu rasplesana družina, niti je plesni kamp - kamp sa šatorom, insektima i potencijalnom opasnošću od napada vukova kako to obično misle oni koji nisu...pa, nisu baš suva inteligencija. Za svojih devet i kusur godina plesnog iskustva imao sam priliku da posetim nekoliko plesnih kampova, neke sam i sam organizovao, negde sam predavao, negde bivao student, a učio sam i na jednom od najvećih i najpoznatijih na svetu - „SDK“ u Češkoj.


Međutim, mesto gde prioritet nisu sam ples, umeće, ni nadmetanje, „Each One Teach One“ je koncept zamišljen totalno drugačije. Vrednosti koji su ključni za ovaj jedinstveni kamp su, pre bilo čega, druženje, interakcija i pozitivan vajb, a lokacija, instruktori i program su pažljivo birani sa ciljem da se to ostvari.

Zahvaljujući avanturističkom duhu organizatora, te predavača koji su selektovani za kamp, ali i samih posetilaca, „EOTO“ nikada nije na istom mestu, a nakon kampova na Divčibarima i Tari, zatim izleta na Srebrno Jezero, Zlatar i Uvac, ove godine svi ljubitelji prirode, avanture i plesa sjatiće se na Kopaonik 19. jula.


Plesne radionice su prilagođene svima, od onih za apsolutne početnike do „master level“ časova za najozbiljnije plesače. Za one koji kamp posećuju zbog druženja, prirode i dobre zabave, pripremljen je niz programa i mogućnosti za ispunjeno vreme. Za nagrade na takmičenjima se, pretpostavljate, i ovaj put pobrinuo prijatelj projekta BUZZ SNEAKER STATION, ali i nekoliko manjih brendova o kojima će biti reči nešto kasnije na samom event-u.

Ja sam tamo, a vi?!

 

Lex

Slični članci