Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blog

25.
Apr
2018
Buzz crew
Ahh to proleće. Naprosto čovek opet oživi kada nastupi ovo doba godine. Nakon tmurnih i depresivnih kiša, omiljena sezona pesnika nam je stigla.  Tokom ovih prolećnih dana teško me je uvući u kuću. Ostajem da gledam zalaske sunca.
13.
Apr
2018
News
Sledeće nedelje, 20. aprila, slavimo treći rođendan! A kako cela BUZZ ekipa obožava rođendane, nas je već obuzela rođendanska euforija, pa smo odlučili da sve zaljubljenike u BUZZ i sneaker kulturu obradujemo interesantnim aktivacijama u kojima će sigurno uživati.
11.
Apr
2018
Buzz crew
Kad nas obasja sunce u prolećnim danima kao što su ovi, vremenska prognoza diktira da se nosi bela boja – majice, topovi, kačketi i obuća. Nike Air VaporMax Plus Triple White je debitovao početkom 2018. Kako je ovo „najčistiji‟ model ove siluete koji se do sada pojavio, možemo da očekujemo neviđeni hajp među onima koji obožavaju patike. Naposletku, ko ne ume da ceni patiku u tri nijanse bele?
04.
Apr
2018
Buzz crew
Hej! Evo mene sa lepim vestima! U Buzz šopove širom regiona stigao je najnoviji Adidasov model patika #DEERUPT. Jedan od Adidasovih najupečatljivijih modela ikada -  Disruptively simple!
02.
Apr
2018
News
Nakon Pariza, odakle je krenula „mreža“, i Beograd je uhvaćen u ovu zabavnu klopku u kojoj su se našli  neki od naših najpoznatijih glumaca, muzičara, blogera i pripadnika sneker kulture. Sve ovo se desilo u okviru velike adidas žurke na kojoj je predstavljen novi model ovog brenda – DEERUPT, u čijem se DNK nalazi upravo mreža.
28.
Mar
2018
Buzz crew
Veliki pozdrav ljudi. Da li ste se umorili od ovog ružnog vremena? Za sve one koji priželjkuju toplo vreme, a i one koji ne, ovaj put imam ''pravu letnju šemu'' u svetu patika. Svake godine NIKE između februara i polovine marta ''zagorča'' život kolekcionarima, vrati po neki retro model u život, ali i predstavi novi model. Ove godine Air Max day je bio u znaku najnovije Nike patike, a to je Air Max 270.
26.
Mar
2018
News
U nedelju, 25. marta 2018. godine, u Beogradu je, celodnevnom žurkom u Knez Mihailovoj, tradicionalno obeležen Air Max Day. Baš kao i prethodnih godina, i ovogodišnji Air Max Day okupio je ljubitelje popularne Nike linije patika, ali i brojne Beograđane, koji su bili u prilici da uživaju u neverovatnoj atmosferi koja je vladala tokom celog dana na adresi Kneza Mihaila 36.
14.
Mar
2018
Buzz crew
Ćao ljudi, prošlo je neko vreme da se nisam oglašavala, ali naravno sa razlogom, čekala sam upravo ovaj trenutak jer se konačno dogodilo nešto što sam dugo čekala I želela. VANS je stigao u BUZZ! Kada sam čula mojoj sreći nije bilo kraja.
28.
Feb
2018
Buzz crew
Hej, ovde sam nov, ali u svetu urbane industrije sam već odavno. Moje ime je Ciprian Ciulei, fotograf sam, u potrazi za smislom i dinamikom u pravom smislu te reči. I to tražim kroz objektiv. Ovo je moj prvi photoshoot za Buzz i to za najudobnije patike koje sam ikada nosio – Under Armour HOVR Phantom.