Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blog

25.
Oct
2017
Buzz crew
Pre nekoliko nedelja, dok sam skrolovala Instagramom, naletela sam na sliku na kojoj je pisalo 'It's ugly, until Rihanna decides it's not'. Prvo sam umrla od smeha, a onda sam shvatila da je to zapravo živa istina
18.
Oct
2017
Buzz crew
Baš sam pod visokim naponom jer sam nastupao non-stop poslednjih par meseci, obišao sam mnogo mesta, dao ljudima priliku da uživaju u mojoj muzici i stekao mnogo fanova usput. Ne bih da se hvalim, ali čisto da vas obavestim o upgrade-u moje karijere. Znate li ko je još odradio upgrade? NIKE AIR MAX 90 SNEAKERBOOT se vratio ove jeseni sa neviđenim kolornim kombinacijama.
27.
Sep
2017
Buzz crew
Stigla je još jedna jesen, Zagreb, nova sezona, dvorane, treninzi, privatni, grupni, brejk, snaga, kondicija... Moj prijatelj 2 Pac bi rekao: „Some things will never change.“  Aliii, što se tiče patika, ovaj put, to nije tako. Upadam jako u sve to u novim starim Suedicama.
26.
Sep
2017
Arrivals
Grandž, urbano, raznoliko, retro samo su neki od epiteta koji mogu da dočaraju dizajn nove kolekcije BUZZ majica. Druga po redu BUZZ kolekcija DRESS YOUR ATTITUDE konacno je stigla i iako ispraćamo leto i dočekujemo jesen, opravdanje da ove majice ne nastave da budu deo vaše svakodnevne garderobe jednostavno ne postoji. Motivi na majicama su raznoliki: pop art, muzički retro rekviziti poput kaseta, gramofonskih ploča, slušalica i gradski motivi. Ono što im je zajedničko jeste originalna interpretacija popularne kulture, od poznatog pop-art strip poljupca do panorame Medison Avenije kao globalne prestonice kreativne industrije i individualizma, koji vezujemo za brojne simbole najpoznatijeg svetskog poluostrva – Menhetna.  
22.
Sep
2017
Arrivals
Inspirisane sportistima i njihovim ubrzanim pulsom od uzbuđenja neposredno pred meč, adidas je kreirao novu „Z.N.E Pulse Knit“ kolekciju sa specijalnim „heartbeat knit“ printom. Z.N.E. kolekcija namenjena je da pruži dodatnu podršku sportistima van terena, a sam naziv „Zero Negative Energy“ asocira na period priprema u kome su pozitivan stav i koncentracija preko potrebni svakom sportisti.
21.
Sep
2017
Arrivals
Nike Air Max 97 je model nastao 1997. godine i predstavlja prvi model na kome vazdušna jedinica prekriva celo gazište. Novo izdanje dvadeset godina kasnije dolazi u unapređenom obliku, a ujedno je poslednje u seriji Ultra Air Max modela. Ovi modeli su unapređeni novom tehnologijom koja, na čvrstim osnovama vrhunskih retro performance patika za trčanje, stvara novi osećaj za generacije koje teže ka inovacijama.
20.
Sep
2017
Buzz crew
Jesenja kolekcija Nike Air Huarache lanisarala je fantastične boje kao što su maslinasto zelena i burgundy crvena. I da, to je deo muške kolekcije dizajnirane da dominira svim sivo-crnim jesenjim odevnim kombinacijama, ali i urbanim street stilom. Razgledajte ove dvobojne lepotice, dok se podsećamo kako i zašto je Nike Air Huarache postao toliko poznat.
13.
Sep
2017
Buzz crew
Ćao ljudi… Znate da sam jedna od onih nenormalnih ljubitelja patika, tako možete da pretpostavite kakva je moja reakcija bila kad sam čula da Puma stiže u Buzz i da stižu najnoviji modeli. Od tog momenta sam razmišljala koji bi to model najviše išao uz mene. Naravno odmah sam se zalepila za novi Puma Fierce Rope VR.
09.
Sep
2017
Arrivals
Inspirisana smelim stilom devedesetih koji je obilovao dizajnerskim detaljima i individualnošću, na tržište je stigla nova „Club C Overbranded“ kolekcija čije je zaštitno lice multitalentovani američki umetnik, muzičar, glumac, model i producent, Machine Gun Kelly - MGK.