Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
31.10.2020.

NAPAPIJRI - Keep Choosing Future

Šta za tebe znači Choose Future? Da li praviš kompromise kada je u pitanju kvalitet i dizajn odeće koju nosiš? Dozvoli da te bliže upoznamo sa brendom NAPAPIJRI - sportskom elegancijom u najluksuznijem  smislu.

Od 1987. godine, ovaj italijanski brend nas vodi na putovanje kroz kolekcije inspirisane dalekim Severom. Ime brenda na finskom jeziku znači "Severni polarni krug" i svojom ponudom nas iz sezone u sezonu oduševljava toplom, udobnom odećom dizajniranom da odgovori najekstremnijim uslovima i omogućava nam da svoj avanturistički duh prenesemo na naše oblačenje, poštujući principe održive mode i vizije o boljoj budućnosti koja se provlači kroz sve kolekcije brenda.

Kada nosiš NAPAPIJRI znaš da nosiš odeću koja je dobra za tebe i okolinu u kojoj živiš.

NAPAPIJRI daje potpuno nov senzibilitet garderobi pretvarajući inovativne materijale u komade odeće, dok NAPAPIJRI stil znači biti autentičan i jedinstven.

NAPAPIJRI kolekcija za jesen/zimu 2020. slavi poreklo brenda povratkom u Arktički krug u Finskoj i prirodu zemlje čija lepota potiče iz međusobne igre kopna i vode, mora i obala, ljudi i prirode, sa raznolikim spektrom stilova objedinjenih jedinstvenom estetikom dobijenom iz inspiracije finskih pejzaža koji oduzimaju dah.

Poruka nove sezone je Preduzmimo akciju za bolje sutra i pozitivnu, bolju budućnost svih nas. Da li je slediš?

DA LI ZNAŠ KOJI JE NAPOZNATIJI MODEL BRENDA?

Rainforest - sigurno. Jedna od tri ikone brenda NAPAPIJRI.⁣ Najpoznatija jakna koja se navlači preko glave. Simbol mladalačkog, pozitivnog duha i konstantne potrage za udobnošću, savršena zaštita od kiše i vetra, ⁣sa i bez džepova. Dizajnirana za dinamičan stil života, moderna i funkcionalna za sve sezone. Spaja one koji je nose. Jedinstvena. ⁣Zaštitni znak brenda norveška zastava i "Napapijri" logo nalaze se na prednjem kenguarskom džepu koji je čuvar tvojih stvari i dnevnik tvojih avantura.

Modele iz nove NAPAPIJRI kolekcije možeš pronaći u Buzz šopu u TC Galerija Beograd ili naručiti online.

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Mar.
2023.
News
Buzz koncept store je mesto koje spaja odličnu kupovinu sa različitim oblastima urbanog načina života. Glavna je stanica za sve ljubitelje atraktivnih i prem...