Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
18.12.2020.

DON'T MISS: Sneakerville 2.0

Najveći regionalni festival patika, koji su zajedničkim snagama osnovali Buzz Tike, a koji je prošle godine okupio više od 20.000 posetilaca u Luci Beograd, ove godine biće prvi put prikazan online i to 19. i 20. decembra, od 16 časova na RED TV-u. Sneakerville online show okupiće ljubitelje sneaker kulture, muzike, umetnosti, sporta i mode koji će govoriti o svojoj ljubavi prema patikama, street kulturi i urbanom modnom stilu. 

Šta te očekuje tokom ovogodišnjeg Sneakerville Show-a? Multimedijalni doživljaj, serija ekskluzivnih intervjua, muzički nastupi najaktuelnijih izvođača, video prilozi sa poznatima, nagradne aktivacije, novosti iz sveta mode, ali mnogo korisnih informacija i saveta. Specijalni gosti među kojima su i Sara Jo, Cobi, Bojana Vunturišević, Sajsi MC, Ana Stanić, Ivan Jevtovića, Andrija Kuzmanović, Igor Rakočević, Dušan Bulut, Braća Burazeri i Fox, otkriće svoje omiljene modele patika, pričati o sneaker kulturi i istaći mnogo drugih zanimljivih tema iz javnog života.

Ne propusti priliku da posetiš i registruješ se na Sneakerville platformi, gde te čeka mnogo informacija i kompletan sadržaj koji smo pripremili za ovu godinu. Pored sadržaja koncepata Tike i Buzz, ove godine sa nama su i brendovi Nike, Adidas, Reebok, Converse i Dunk Shop, kao i lokalni brendovi u delu Urban Corner

 

Zaprati i Sneakerville Facebook Instagram profile i obavezno klipni subscribe na Sneakerville YouTube kanal

Priključi se zajednici ljubitelja sneaker kulture i premijerno uživaj u ovogodišnjem Sneakerville 2.0 festivalu.


Buzz tim 

Slični članci