Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
26.09.2016.

Ne menjaj tim koji pobeđuje

Da li vam se desilo da vam neko kaže “Kupio sam nove adidas Superstar!”, a vi ga začuđeno pitate “Kako nove? Nisu valjda i njih promenili?”

“Ne… za mene su nove!“

“Ma idi, uplaši me…”

“Ne menjaj tim koji pobeđuje” jedna je od najcešće ponavljanih fraza u sportu, a drži je se sa punim pravom i velikim uspehom i adidas. Brend sa tri crte je davne 1969. godine izbacio jednu od, ako ne i najkultniju patiku svih vremena, adidas Superstar. Čekajte malo, 1969. godine? To je znači pre… (posle 6-8 sekundi) …47 godina!?? Ako je neka patika cool skoro pola veka, zaslužuje duboki naklon i respect svih onih kojima je patika više od patike!

Patike za svaku priliku, u pravom smislu te reči. Postava od sintetičke kože kao i čitavi gornji deo patike od pune kože vam daje udobnost pri dugim (a i kratkim J ) šetnjama. Gumeni prednji deo u obliku školjke sa šarom riblje kosti jedan je od najprepoznatljivijih motiva ovog, ponovićemo, 47-godišnjeg modela! U slučaju da ne znate da li može biti cool obući košulju i obuti patike, pogađajte jednom sta se najčešće, a bez greške obuva u toj situacijiji? Superstar su sa jeans-om, pa čak i pantalonama  na TI, tako da možete biti fensi, doterani i da vam bude udobno. 

adidas Superstar - “The name speaks for itself”.

Maja Urb Dsgn

Slični članci