Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew

10.
Apr
2019
Buzz crew
Patike New Balance, još od svog nastanka, predstavljaju odličan miks novih tehnologija i pravog sportskog retro duha. Za New Balance 247 se samim tim može reći da je proizvod posvećenosti tog brenda spoju sportskih i lifestyle varijanti.
03.
Apr
2019
Buzz crew
Hej ljudi, ja sam SkilleR i bitbokser sam već nekoliko godina. Za mene je ovo najednostavniji način stvaranja muzike. Svi imamo iste resurse (svoje telo), ali koristimo raziličite instrumente. 99% bitboksinga je vazduh, a uključeni su i grlo (glasne žice) i usne.
28.
Mar
2019
Buzz crew
Ćao ljudi, nismo se čitali dugo, a razlog je taj da sam čekala upravo ovaj trenutak. Pitate se sada zašto baš ovaj trenutak? Zato što je vreme da vas sve obradujem informacijom da je FILA konačno stigla!
20.
Mar
2019
Buzz crew
Zdravo društvo! Ja sam Hana, devojka koju ste možda videli na ulicama Sarajeva ili na vašem Instagram feed-u. Ukoliko niste, ovo je prava prilika da se bolje upoznamo. Za početak, podeliću sa vama jednu od mojih najdužih veza i najiskrenijih ljubavi – ljubav prema patikama.
13.
Mar
2019
Buzz crew
S vremena na vreme dobijemo više nego što smo očekivali kada su u pitanju kreativnost i stil. Dobar dizajn je ono što očekujem od kompanije kao što je Nike i oni me nikada ne iznevere. Toliko sam se zaneo kada mi je moja BUZZ ekipa pokazala ove patike da sam zaboravio da se predstavim. Ja sam El Nino, vaš domaćin za današnji „unboxing“.
06.
Mar
2019
Buzz crew
Kao što možemo primetiti, danas su streetstyle look-ovi sve popularniji i popularniji, te mnogima Instagram služi kao inspiracija. Od odevnih kombinacija sa nedelja mode, do poznatih Instagram ličnosti koje sve više nose odela ili haljine i umesto sa potpeticama u raznim bojama, kombinuju ih sa šarenim patikama različitih oblika. Mogu reći da sam definitivno jedna od osoba koje cene dobar par patika i za koje su one statement piece, a pritom su i udobne. Smatram da patike mogu podići ceo outfit na viši nivo, jer se vodim politikom „shoes speak louder than words“.
27.
Feb
2019
Buzz crew
Zdravo ljudi. Došlo je vreme da se i mi malo bolje upoznamo. Znate da sam veliki zaljubljenik u modu, arhitekturu... Paaa, u svaki oblik umetnosti. Svaki moj dan je veoma dinamičan i ispunjen kreativnim I kvalitetnim aktivnostima, a ovim blogom želim da vas uvedem u svoju svakodnevnicu, jednim od mojih omiljenih sportswear brendova – adidas!
20.
Feb
2019
Buzz crew
Hej, ja sam Zvezdi, sa bloga Mint Stories. Taj blog je moj digitalni svet kreativnosti, inspiracije, razmene ideja i novih destinacija. Verovatno se već znamo, jer sam deo Buzz Crew-a (nežni deo naše ekipe) kao i divni momci Kalin, Alex P, SkilleR i DJ Doncho.
13.
Feb
2019
Buzz crew
Nisam zaboravio da pišem, samo izgleda da kada trideseti put zamisliš želju na rođendanskoj torti, ona uglavnom ima veze sa slobodnim vremenom na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou. A u ovom rasporedu slobodnog vremena prsti malo teže pronalaze put do tastature.