Kada izaberete željeni proizvod potrebno je isti dodati u korpu.

Kako biste pristupili korpi i kreirali porudžbinu, potrebno je u gornjem desnom uglu odabrati korpu, klikom na taster Moja korpa, otvara se stranica sa pregledom sadržaja korpe (Slika 1)

 

Slika 1

 


Sledeći korak je da odaberete način dostave (Regularna isporuka, Preuzimanje u prodavnici Click&Collect ili Preuzimanje na paketomatu), a nakon toga i način plaćanja – gift kartica (Slika 2).

 

Slika 2

 

Nakon ovog koraka će vam se otvoriti polje u kome je neophodno da unesete broj gift kartice i sigurnosni kod koji se nalazi na poleđini kartice u donjem desnom uglu i da primenite gift karticu. Nakon što ste primenili gift karticu prikazaće vam se iznos koji je raspoloživ na vaučeru (Slika 3)

 

 

Slika 3

 

Ukoliko na vaučeru nemate raspoloživ ceo iznos Vaše porudžbine, razliku do punog iznosa možete platiti korišćenjem druge gift kartice ili platiti pouzećem prilikom isporuke.

Ukoliko razliku do punog iznosa želite da platite korišćenjem drugog vaučera, potrebno je da unesete broj druge gift kartice i sigurnosni kod koji se nalazi na poleđini vaučera u donjem desnom uglu i da primenite gift karticu, nakon čega će vam se prikazati iznos koji je raspoloživ i na drugom vaučeru (Slika 4).

 

Slika 4

Ukoliko nakon unosa vaučera nemate raspoloživ ceo iznos Vaše porudžbine, razliku do punog iznosa možete platiti korišćenjem nove gift kartice po istom principu ili platiti pouzećem prilikom isporuke.

Nakon što se završili sa unosom podataka sa gift kartica, potrebno je da pređete na sledeći korak i unesete podatke za isporuku, u slučaju da niste ulogovani na sajtu (Slika 5).

Slika 5

 

Nakon uspešno kreirane porudžbine, prikazaće Vam se poruka iz nastavka (Slika 6)

Slika 6