Šta dobijaš registracijom jedinstvenog korisničkog naloga?

Jedinstvena prijava na svim našim konceptima - Sport Vision, Buzz, Extra Sports, Tike i Run ’n More: kada se prijaviš na jednom od sajtova unosom korisničkog imena i lozinke, bićeš automatski prijavljen i na svim ostalim šopovima. Nema potrebe da pamtiš više lozinki!

Još lakši proces online kupovine na svim našim konceptima: podaci koje uneseš na tvom nalogu omogućavaju ti još brži proces naručivanja na bilo kom našem veb šopu. Kreni u kupovinu!

Kartica lojalnosti na klik od tebe: Kompletan pregled statusa, bodova, akcija i kupovina uz Sport&Bonus karticu je na raspolaganju na tvom nalogu. Registruj karticu i uživaj u svim pogodnostima našeg programa lojalnosti.

Kako ostvaruješ Sport&Bonus pogodnosti?

Nakon svake kupovine, osvajaš 1 bod na svakih potrošenih 100 dinara. Bodovi se sakupljaju tokom jednog obračunskog perioda i po isteku istog se poništavaju. Obračunski periodi su od 1. marta do 31. avgusta i od 1. septembra do 28. (29.) februara. U zavisnosti od potrošnje u jednom obračunskom periodu dobićeš mega bonus tj. popust na narednu kupovinu uz SPORT&BONUS karticu u iznosima: 1000, 1500, 2000, 3000 ili 5000.

U slučaju da kupuješ online kao kupac sa regitrovanim nalogom, broj tvoje kartice će biti popunjen u predviđenom polju na stranici korpe prilikom poručivanja.

Bodove nakon obavljene online kupovine biće obračunati nakon 20 dana od kreiranja porudžbine, ukoliko ne iniciraš povrat kupljenih proizvoda.

Šta sve dobijaš SPORT&BONUS članstvom?

 

  • Popust dobrodošlice - Dobijaš 5% popusta odmah na prvi račun po učlanjenju u program
  • Bodove uz svaki račun - što više kupuješ, veći Mega Bonus možeš ostvariti!
  • Dva puta godišnje, najvernijim kupcima šaljemo vredne vaučere za popuste za kupovinu nove kolekcije
  • Sniženo uz SPORT&BONUS - u okviru Sport Vision ponude na označene artikle stikerom S&B ostvarićeš pravo na sniženje uz svoju SPORT&BONUS karticu.

 

Više informacija o pravilima Sport&Bonus programa očekuje te na ovom linku.