Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blog

05.
Oct
2016
News
Zakorači u svet zen filozofije, budi najbrži u slaganju origami siluete i osvoji najnoviji Nike Roshe 2 model po izboru. Sve što treba da učiniš je da u nedelju 9. oktobra od 14h do 21h: 1.            budeš među prvih 150 koji će doći u jednu od BUZZ prodavnica u kojima se konkurs održava 2.            kod promoterki se prijaviš za učestvovanje 3.            i pokušaš da što brže složiš svoju origami Nike Roshe 2 patiku Promoterke u radnjama će vam meriti vreme slaganja patike, a samo jedan najbrži će osvojiti najnoviji Nike Roshe 2. Svako može da učestvuje samo jednom, a složenu origami patiku dobijaš na poklon. Prodavnice u kojima možeš složiti svoju origami Nike Roshe 2 patiku:   Beograd, Delta City, Jurija Gagarina 16 Beograd, TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4     Niš, Obrenovićeva BB Kragujevac, TC Plaza, Dimitrija Tucovića BB Akcija počinje u nedelju 9. oktobra i traje dok prvih 150 učesnika ne sklopi svoju origami Roshe 2 patiku. Sve detaljnije informacije o prijavi, podizanju osvojenih patika i svemu ostalom što vas zanima možete da saznate na licu mesta od promoterki. Budi najbrži i osvoji svoj Roshe 2 model po izboru.   Čekamo te u BUZZ-u!
26.
Sep
2016
Buzz crew
Nakon što desetak puta snooz-ujem sat, skuvam tursku toliko jaku da čuka zaklepeće kao kad New Era izbaci novi model, refleksno pustim “Mashup or Shutup“ i prelistam „Politiku“ (Lažem. Voleo bih, ali nikako da se odviknem od pretparačkog novinarstva) i naravno nezaobilazno bacim pogled na Buzz online shop - izmaštam partiju o sledećim Jordankama u mom ormaru, septembar mi je ugurao još jednu ritualnu radnjicu koju moram da  obavim nakon što ustanem sa ranim jutrom. Khm. U jedanaest. Ideja je da svaki dan smislim po neki novi, maštoviti trik kako doći do mladih ljudi u Srbiji, pokazati im da od fizičkih aktivnosti u nas balkanaca postoji još nešto osim fudbala, basketa i tenisa kod muškaraca, tj. teretanice i „nemam vremena“ kod devojaka.
26.
Sep
2016
Buzz crew
Da li vam se desilo da vam neko kaže “Kupio sam nove adidas Superstar!”, a vi ga začuđeno pitate “Kako nove? Nisu valjda i njih promenili?” “Ne… za mene su nove!“ “Ma idi, uplaši me…”
19.
Sep
2016
Arrivals
“Dizajnirao sam patiku da bude što jednostavnija zadržavajući samo najneophodnije delove”, reči su Dilana Raša, dizajnera prvog Nike Roshe modela, koji je bio inspirisan sopstvenom predstavom zen majstora kako meditira u zen vrtu. Roshe je oduvek bila patika namenjena za svaki dan i u skladu sa tim je formirana i cela filozofija Roshe modela: dizajn je razvijan upravo na bazi zen filozofije, sa akcentom na funkcionalnosti i jednostavnosti i porukom: Udobnost na prvom mestu!
16.
Sep
2016
Buzz crew
Nike Air Jordan XIV Retro. Verovatno se pitate ’zašto opet retro’? Odgovor je veoma jednostavan, zato što svaka retro Air Jordan patika ima svoju priču, anegdotu, istoriju, a koliko ja znam, istoriju pišu pobednici. E, baš iz tog razloga ćemo otputovati u 1998. godinu i još jedno finale Chicago Bulls-a. Utakmica broj 6, Chicago je gost, a rezultat je 86-85 u korist Jute.
15.
Sep
2016
Buzz crew
Kao što već znate iz prethodnih postova, adidas nmd mi je omiljeni model patike ove godine. Jako su mi zgodne zato što se ne pertlaju, obujete ih za sekund i spremni ste!
09.
Sep
2016
Arrivals
Ove jeseni Converse nam predstavlja jos jednu verziju Chuck II modela – Chuck Taylor All Star II Rubber.
06.
Sep
2016
Arrivals
Nike Air Max 90 prvi put je proizveden 1990. godine sa zvaničnim nazivom Air Max 3 u orginalnoj boji Hyvent Orange. Model koji vam sada predstavljamo je novo PREMIUM izdanje predviđeno za jesenju sezonu izrađeno od kože, tekstila i čvrstog platna.
29.
Aug
2016
Buzz crew
Ovaj mesec sam odlučio da vas poštedim nekog određenog teksta i dešavanja na mom blogu.