Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blog

08.
Nov
2018
Buzz crew
Gde ste, ljudi?! Zadovoljstvo je pisati novu blog priču o klasiku koji je ponovo otkriven. Sedite, opustite se i dozvolite mi da sa vama podelim moja razmišljanja o ikoni Nike SF Air Force 1 Mid.
07.
Nov
2018
News
Ljubitelji patika, koji su u sredu, 31. oktobra posetili naš shop u TC Ušće, imali su priliku da uživaju u pravom modnom iskustvu kakvo se može doživeti samo na slikanju editorijala za najpoznatije fashion&lifestyle magazine. Shop smo te večeri na kratko pretvorili u mali modni studio, a priliku da iskuse jedinstveni Nike doživljaj dobile su devojke koje su pobedile u aktivaciji koju smo organizovali na Instagramu.
31.
Oct
2018
Buzz crew
Kad god posetim BUZZ sa prijateljima i uzmem neke 97-ice u ruke, dobijem pitanje "Ali zašto?". Čak i da nema toliko priče iza njih, jednostavno me privlače. Taj Air Max bubble, wavy dizajn, kombinacije boja koje su češće hit nego miss... Jasno mi je zašto se nekom ne sviđaju, ali najbolje stvari izazivaju polarno različita mišljenja. Kad te svi vole, radiš nešto loše. Svi mogu voleti samo ono što je razvodnjeno za globalno nepce - ili u ovom slučaju stopalo. Ne moraš ih voleti, važno je da ih ja volim.
26.
Oct
2018
News
Da li si ti naša Sage devojka?
23.
Oct
2018
Arrivals
​What blows up Asia, conqueres the whole world – tako bi glasila parola o saradnji koja je nedavno napravila pravi vatromet u sneaker svetu. A kako i ne bi kada su snage udružili kreatori najpoznatijeg serijala anima i mangi „One Piece“, kompanija Toei Animation i brend Skechers. Ali, nemojte da vas to zavara! Nove Skechers patike nisu pokorile samo istinske anime nerds, već i ceo modni svet.
17.
Oct
2018
Buzz crew
Zdravo ljudi! Znamo se iz grada, zar ne? Volela bih prvo da se predstavim kao “stara-nova klinka” Buzz Crew-a. Moje ime je Marina i odabir za početak će biti nešto novo. Mali nagoveštaj – u pitanju je novitet iz Nike Air Force 1 porodice.
02.
Oct
2018
Buzz crew
Vanzemaljska Zemunka is in tha house!
02.
Oct
2018
Buzz crew
Njegovo ime je Vojislav Panjković, ali ga ljudi najčešće zovu po nadimcima kojih ima mnogo – od Panje do Tarzana.
02.
Oct
2018
Buzz crew
Ivana Džamić (nekima poznatija i pod nadimkom Dživ) privukla nas je retro stilom i mood-om koji potpuno odiše duhom osamdesetih – bilo da su u pitanju muzika ili filmovi koji je inspirišu, garderoba ili njene fotografije.