Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
26.09.2018.

A T T I T U D E _?

U poslednje vreme čujem prijatelje kako pričaju o tome da će otići iz zemlje. Zbunjena sam. Zašto odlaze? Onako ushićeni kažu da im novac nije motivacija, da žele samo bolje uslove za život. Hmm... zanimljivo. Razumem da žele bolje okruženje. Želim ga i ja. I onda mi na tren na pamet padne misao jednog mog prijatelja koji kaže da sve možete kuditi, ali se i svemu možete diviti. Do vas je. Život nigde nije lak i uvek će tu biti stene po kojima morate hodati. Nekad bole, nisu ugodne, ali bitan je vaš stav o tome. Malo volje i nešto ćete i promeniti. Okolina se menja, kad krenemo da menjamo sebe. Krenite od malih stvari.  Na tom putu promena lepo je imati nekoga ko će zajedno sa nama otkrivati čari pozitivnog mišljenja.

Verovatno ćete se složiti da su nove patike adidas SAMBAROSE i haljina idealni partneri na putu ka pozitivnim promenama. Ja sam se odlučila za bordo boju haljine jer potajno odbijam da se pozdravim sa letnjim tonovima. Ona me doslovno grli dok hodam. Obično kažu za patike koje imaju platformu nisu za svaki dan, a ja sam u Samba patikama prošla kilometre i kilometre grčkih uličica i nisam osetila nikakav bol u stopalima. Takođe, bitna stvar, ako vas slučajno iznenadi kiša kao što je mene, noge će vam ostati u potpunosti suve. Adidas Samba dolaze u dve boje,  bež i crna – super kombinacija za jesen koja nam je tu.

Kažu da pčelica uvek nađe i sleti na nešto slatko, zato vam od srca želim da budete pčelica koja će se radovati životu. Zajedno sa novim adidas SAMBAROSE patikama.

 

Bzzz,
Mimi

Slični članci