Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
17.10.2018.

May the Force be with you!

Zdravo ljudi! Znamo se iz grada, zar ne? Volela bih prvo da se predstavim kao “stara-nova klinka” Buzz Crew-a. Moje ime je Marina i odabir za početak će biti nešto novo. Mali nagoveštaj – u pitanju je novitet iz Nike Air Force 1 porodice.

Svako ko me poznaje zna koliko obožavam Nike.  Prve patike kojih se zaista sećam bile su Nike, a i uvek ostaje onaj deo priče da sam dete devedesetih i, pored toga, Zemunka, pa vi zaključite zašto ih toliko volim.

Jedan od modela bez kojih ne mogu su Forsice! One su ne samo moj blogger’s, već i daily pick.

U pitanju su patike koje idu uz svaku kombinaciju, pogotovo ako birate smirenije boje. Ja najčešće biram bele ili bež, mada u kolekciji imam i svetlo roze. Plitke, poluduboke ili duboke – svaka Forsica ima svoju cool foru.

Od 1982. godine se nije mnogo toga promenilo. Prve Forsice su imale pertle sa strane, što danas nije slučaj, ali ko kaže da neće vratiti i to? Od prve godine napravljeno je preko 1.800 koloritnih varijacija, a bilo je i iskakanja iz okvira – Nike znak leopard printa na beloj patici, patika ljubičaste boje sa tirkiznim znakom, patika čije gornjište podseća na kožu aligatora... Šik, zar ne?

Najzanimljiviji deo istorijata odnosi se na pločicu koja se nalazi u dnu pertli. Od 1982. godine se menjao i oblik i materijal pločice, ali ono što piše – na prednjem delu AF1, a na poleđini ’82 –nije se menjalo. Za mene je to bilo pravo otkriće, jer zaista volim i poštujem kada nešto toliko dugo traje a kvalitet se ne menja, čak se povećava iz godine u godinu.

Ovu priču pišem da bih zapravo rekla da je zvezda Air Force patika stigla i kod nas. U pitanju je Nike Air Force 1 Sage Low, patika koja je dodatno unapređena zbog devojaka. Đon je viši, ceo model je sužen i izgleda kao mlađa, zgodnija sestra klasičnog Air Force modela. Ja je obožavam, a vi?

 

Marina

Slični članci