Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
22.08.2019.

VODIMO TE NA SOUNDLOVERS FESTIVAL U ZRENJANINU

Vrelo muzičko leto se nastavlja! U Zrenjaninu se, od 29. do 31. avgusta održava 11. Soundlovers festival elektronske muzike, koji će i ove godine okupiti neka od najznačajanijih imena DJ scene iz sveta i sa Balkana.

Tim povodom pripremili smo specijalna iznenađenja i obezbedili 50 karata za najbrže učesnike aktivacije „Buzz te vodi na Soundlovers". Da bi neko osvojio karte potrebno je da na papiriću napiše koji muzički pravac najviše voli da sluša (rep, disco, R’n’B, rok, fank, pank, house, eletronska muzika...) i slika ga sa svojim omiljenim patikama u kojima planira da ide na Soundlovers festival. Fotografiju je potrebno objaviti na otvorenom ličnom Instagram profilu, uz tagovanje @BuzzSneakerStation i @Soundloversfestival i korišćenje #BuzzSoundlovers.

„Buzz te vodi na Soundlovers“ aktivacija počinje u ponedeljak 19. avgusta i završava se 23. avgusta 2019. godine. Dobitnici će svoje karte moći da preuzmu na „Warm up“ žurci, koja će biti održana 23. avgusta u BUZZ prodavnici u Aviv Parku u Zrenjaninu. Start žurke zakazan je za 18h.

Slični članci