Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
21.07.2022.

ADIDAS ZX 22 BOOST: CHOOSE YOUR NZXT DESTINATION

Kaži nam koja je tvoja sledeća destinacija, a mi ćemo ti otkriti do sada neviđen svet mogućnosti. Kreni na uzbudljivo putovanje i doživi kreativnu budućnost u potpuno drugačijem svetlu uz adidas Originals koji je upravo postao bogatiji za još jedan model. ZX 22 BOOST je najnovija silueta iz revolucionarne ZX kolekcije koja se vraća na scenu smelija nego ikad. Ako tragaš za novim, svežim sneaker iskustvom, ovo je putovanje koje nikako ne bi trebalo da propustiš. Pa, da počnemo!

Kratka istorija nastanka ZX modela

 

ZX linija je oduvek pomerala granice, šireći svoje vidike ka novom i nepoznatom. Sve je počelo davne 1984. godine kada je adidas lansirao prvu ZX seriju patika dizajniranih za trkače različitih profila i mogućnosti. Implementacijom vrhunskih tehnologija, među kojima su Torsion sistem i Soft Cell, ovi modeli su u svetu trčanja ubrzo postali sinonim za udobnost. Ulazak u popularne sneaker krugove desio se krajem 80-ih, kada su ih proslavili pobornici rejv kulture iz zapadnoevropskih gradova, poput Mančestera i Berlina. Od inovativnih tehnologija, preko unapređenog dizajna − evolucija ZX modela se nastavlja i danas. Uzimajući inspiraciju od svojih prethodnika, ZX 22 BOOST je stvoren kroz korišćenje virtuelne i proširene stvarnosti. Ove patike su alat za izražavanje svih onih koji razmišljaju o budućnosti i pomeraju granice, a pritom ostaju verni svojim korenima. Ljubitelji prepoznatljivog adidas stila moći će da uživaju u spoju trkačke klasike i urbanog izgleda koji svaki street style autfit podiže na sledeći nivo.

Futuristički dizajn ZX 22 BOOST patika

 

Dizajniran sa Jeet Boost tehnologijom, kako bi omogućio energičnost, komfor i stabilnost svakom koraku, najnoviji član ZX porodice donosi hi-tech detalje koji tvom stilu daju jedinstven pečat. Ove patike imaju prozračni tekstilni gornji deo sa glatkim slojevima od antilopa za dodatnu podršku stopalima. Vezeni Trefoil logotip na jezičku i prepoznatljive tri pruge na bočnim stranama, kao zaštitni znak brenda, dolaze do izražaja tek u kontrastu sa upadljivo dezeniranim pertlama. Srednji đon od EVA pene ublažava kontakt sa podlogom, dok tekstilna postava pruža osećaj udobnosti svaki put kada ih obuješ. Složićeš se sa izjavom da je komfor najvažniji aksesoar za duge gradske šetnje, ali zapravo je dizajn ono što tvom izgledu dodaje urbani vibe. Koloriti koji dominiraju ovom futurističkom siluetom pružiće ti mnogo kreativnih mogućnosti za kombinovanje. Na tebi je samo da ih uklopiš u svoj autentičan stil.

Proizvodnja u skladu sa savremenim ekološkim standardima

 

U težnji da maksimizira komfor i unapredi linije dizajna, adidas je i ovog puta pokazao svest o očuvanju životne sredine. Usmereni ka ekološki prihvatljivoj proizvodnji, kreatori novog ZX modela su se potrudili da bar 25% materijala u gornjištu bude napravljeno od najmanje 50% recikliranog sadržaja. Ovo je još jedan korak ka budućnosti kakvu svi želimo i dokaz da je ZX pravi predstavnik futurističkog stila.

 

Ukoliko si pobornik patika koje ostavljaju snažan prvi utisak, adidas ZX 22 BOOST je model koji moraš da imaš u svojoj kolekciji. Patike su dostupne u veličinama za muškarce i žene, a možeš ih pronaći već sada u nekom od Buzz shop-ova ili online.

 

Buzz tim

Slični članci