Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
16.06.2016.

Promocija Nike Air Presto Flyknit modela

BEOGRAĐANI UŽIVALI U ŠARENOM PRESTO CANDY SHOP-U


Organizovanjem promocije novih Nike Air Presto Ultra Flyknit patika, održane u sredu 15. juna, prodavnica BUZZ SNEAKER STATION još jednom je privukla veliku pažnju javnosti i time nastavila da oduševljava istinske zaljubljenike u patike. Ovog puta za mesto promocije BUZZ je odabrao ''Poslastičarnicu'' u centru Beograda i pretvorio je u pravi Presto Candy Shop.


U jedinstveno opremljenom Presto Candy Shop-u prisutni su uživali u sladoledima i šećernim vunama specijalno pripremljenim u bojama Nike Air Presto Ultra Flyknit modela, muzici koju je puštao DJ Laki i druženju sa ličnostima iz sveta sporta, muzike i umetnosti.

Mnogobrojnim posetiocima pridružili su se predstavnici medija kao i poznati, među kojima su bili glumac Vladimir Aleksić, manekenka Danijela Dimitrivska, stilistkinja Kristina Bekvalac,  sportista Ivan Markioli član Bar Brothers-a, vizuelna umetnica Vera Vuksanović i BUZZ CREW Jelena Nikolić Cobe, Marko Đorđević Maks i Aleksandar Marković Lex.


Zadržavajući formu svog izvornog modela, Nike Air Presto Ultra Flyknit danas predstavlja tehnološki usavršen model legendarnog dizajnera Tobija Hetfilda. Vizija, u početku niskog modela, bila je stvoriti laganu patiku što sličniju čarapi, visokog kvaliteta prepoznatljivu po svojoj prozračnosti.
Kombinovanjem Presto i Flyknit tehnologije anatomija patike i stopala potpuno se ujedinjuje u pokretu, omogućavajući formi da se maksimalno prilagodi funkcionalnosti. Ovog proleća dolazi nam u tropskim bojama i kombinacijama od žute i plavo bele do narandžaste i zelene.


Svoj Nike Air Presto Ultra Flyknit model možete pronaći u BUZZ prodavnicama u Beogradu, Knez Mihailova 21 i Ušće Shopping Centar.   

Slični članci