Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
09.03.2020.

SUPERHEROES APPROVE REEBOK ZIG KINETICA

Neustrašiv, temperamentan i uvek drugačiji - legendarni irski borac Conor McGregor, poznat po tome što je doneo drugačiju energiju svetu mešovitih borilačkih veština, nedavno se našao u najnovijoj kampanji brenda Reebok. Time je označena sledeća faza u Reebok kampanji Sport the Unexpected, ali i u životu Conor McGregor-a.

Naime, nakon što je prošle godine "oživljena" nostalgija za poznatom Zig tehnologijom, koja je prvi put predstavljena 2010. godine, kada je postavila novi standard po pitanju dizajna i performansi, ove godine je svetlost dana ugledao model Reebok Zig Kinetica! Bio je to, u svakom smislu, veličanstveni comeback, jer je nova silueta predstavljena uoči velikog povratka The Notorious MMA borca, Conor McGregor-a, zaštitnog lica kampanje koja slavi hrabre i neustrašive, ljude koji ne prezaju od promena i rizika, i jednog od idejnih tvoraca modela koji možete pronaći i u našoj ponudi.

 

S obzirom na to da McGregor energiju najviše crpi iz odnosa sa svojom decom, nova kampanja brenda Reebok osmišljena je kao kombinacija stripa i animiranog filma o superherojima, što je McGregor u svetu mešovitih borilačkih sportova.

Neuobičajena estetika novog Zig Kinetica modela upotpunjena je mrežastim gornjištem, neoprenskim detaljima i posebno dizajniranim cik-cak đonom sa trodelnim sistemom, koji pruža još veću udobnost sa svakim korakom.

Međutim, performanse siluete nisu jedino što osvaja na prvi pogled! Patika je potpuno futuristička, sa crnim gornjištem, dok vatreno narandžasti đon i prepoznatljivi Reebok brending na najbolji način reprezentuju energiju kojom McGregor pleni.

Da, Reebok je ovom saradnjom model Zig Kinetica vratio na sam vrh must have liste istinskih ljubitelja tog brenda, ali i kolekcija koje su nastale u kolaboraciji sa poznatim ličnostima. Tako je, nakon decenije rada na unapređenju Zig tehnologije, usledio najveličanstveniji debi patika koje definitivno morate imati u svojoj kolekciji.  

Reebok Zig Kinetica, nastale u saradnji sa MMA borcem Conor McGregor-om, možete pronaći u svim našim šopovima ili naručiti online.

Buzz tim 

Slični članci