Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
21.03.2019.

WE ARE ON AIR: Da li ste spremni za Air Max Day?

Da li ste spremni za najvažniji i najvazdušastiji On Air događaj u sezoni? Kraj marta je i ove godine rezervisan za Air Max Day – veliku sneaker žurku koja će u nedelju, 24. marta biti održana u Uzun Mirkovoj 8, u Beogradu.

Kao prvi sneaker station u Srbiji i mi ćemo toga dana biti On Air! Za sve ljubitelje Air Max modela pripremili smo fenomenalni Air Max Workshop, tokom kog će svi odabrani učesnici imati priliku da, po njihovoj zamisli, kreiraju unikatne Nike Air Max patike, dok će najbolji osvojiti Air Max model po izboru. Ukoliko želite da budete baš taj ili ta, prijavite za Air Max Workshop ovde.

Kako će toga dana sve biti u znaku slogana Just Go Bigger, velikim iznenađenjima ni ovde nije kraj! Izazvaćemo vas da pronađete izlaz iz Nike Air Escape Room-a, da kreirate unikatnu Nike majicu, dok je prava poslastica ostavljena za sam kraj Air Max Day-a. Od 18h očekujte nastup dve trenutno najveće trap zvezde u regionu. Da, Coby i Senidah su tu da temperaturu u Uzun Mirkovoj 8 dovedu do usijanja!

Glavna zvezda ovogodišnjeg Air Max Day-a biće Nike Air Max 720 – model koji ima najveći Air đon do sada i koji se idealno prilagođava stopalu, pružajući neverovatan osećaj koračanja po oblacima. Zahvaljujući trendi izgledu, inspirisanom jedinstvenim doživljajem zalaska i izlaska sunca, severnim svetlima, erupcijom vulkana i drugim fascinantnim prirodnim fenomenima, ali i beskompromisnoj udobnosti, Nike Air Max 720 su za kratko vreme postale pravi hit u svetu.

Modeli će od 24. marta ekskluzivno biti dostupni u našim šopovima u TC Ušće, TC Delta City i Knez Mihailovoj, kao i online.

Vidimo se u nedelju, 24. marta od 12h u Uzun Mirkovoj 8!

Slični članci