Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
19.07.2023.

adidas NITEBALL: Your inspiration!

Pozdrav ljudi!

Jedva sam čekao da vam pišem o modelu koji je zasigurno moj izbor za ovo leto, a to je adidas Niteball. Vrlo zanimljiv oblik i kožni gornji deo čine ovu patiku pogodnom za izlazak, iako inicijalno to nije bila njihova namena. Međutim, tri poznate pruge zadržavaju taj osećaj sportske patike. adidas je inspiraciju za Niteball našao u košarci.

Kod patika me generalno privlače i najsitniji detalji, što ovaj model naravno ima. Na jeziku se nalazi adidas logo sa tri lista koji se može odlepiti, a koji sam ja naravno okrenuo naopako. Niteball mi se najviše svideo zbog njegovog futurističkog izgleda i boja, vrlo lako se može iskombinovati uz autfit. Ja uvek gledam da to bude neka sportska varijanta, jer je ipak leto.

Takođe, neizbežno je napomenuti da su adidas Niteball patike napravljene delimično od recikliranog materijala koji se generiše iz proizvodnog otpada. Smatram da kupovinom artikala u čijem su sastavu reciklirani materijali doprinosimo našoj okolini.

Casual i udobno, a opet urbano i drugačije bi bio adekvatan opis mog stila. Letnje temperature su mnogo prijatnije kada na sebi imaš garderobu dizajniranu od najkvalitetnijih tkanina. Autfit koji sam odabrao definitivno je pokazatelj da i pored maksimalne udobnosti i ležernosti, možeš biti zapažen. Pamučni šorc, oversize majica i Niteball su moj izbor za ovo leto.

 

Poseti najbližu Buzz prodavnicu ili online šop, i kupi svoj par.

 

Do sledećeg puta,

 

Vanja

Slični članci