Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
09.02.2022.

SUNSHINE YOU CAN WEAR

Ćao društvo,

 

Reći ću vam tek ponešto o Puma Mayze patikama, dok pijem jutarnju kafu u gradu u kom ne živim, a osećam se kao kod kuće. Jutros je u Kotoru kiša, a boje koje se užurbano smenjuju Starim gradom su crna i siva. Zato kada je sunce, ljudima se upali lampica da u ormaru imaju još po koju boju, pa možda naletiš i na ljubičastu ili zelenu.  Valjda zato što nam vreme pokreće različita raspoloženja.

Kod ovih Puma Mayze patika najbolje je to što ćeš ih nositi i ako je kiša i ako je sunce, jer, u oba slučaja, prvo će ti one pasti na pamet. Sa ljubičastim dezenom, tek po kojim zelenim detaljem i na kraju baby roze na crnoj podlozi… Pa, ti si spremna za sva raspoloženja tog dana!

 

Koža i čipka, pa šta?  Možeš u Mayze patikama da ideš na žurku i u njima se penješ uz zidine Kotora. Koliko stvari iz svog ormara možeš izdvojiti i za njih reći da su i za žur i za tour?

Bio je sunčan dan pa sam ih kombinovala uz crvenu, maslinasto zelenu i narandžastu boju, a ipak su one došle do izražaja. Zamisli koliko tek pažnje privlače na nekim jednostavnijim kombinacijama. I za kraj, da vam objasnim prednosti nubuk i antilop materijala na Mayze patikama - obujete ih i u Kotoru ne osećate vlagu i nisku temperaturu. I da, zavolećete kišu.

Puma Mayze patike možete pronaći u Buzz šopovima i online.

 

Privodim jutarnje uživanje kraju, družimo se ubrzo.

 

Andrea

 

Slični članci