Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
31.01.2018.

Veština je u tebi

Nije me bilo neko vreme, ali imam prilično jake argumente, nemojte zameriti.

Pored problema sa leđima sa kojima mučim muku u poslednje vreme, defakto je da sam zapeo i zbog jedne, mnogo veće stvari od mene samog.

Sigurno ste čuli za 2Hot4Stage festival – najveće dešavanje u Srbiji hip hop karaktera. Pravog hip hopa, da se ispravim. Onog, sa sve grafiti radovima, plesom, betlovima, MCevima, beatboxom, žurkama vrhunskih Hip Hop Djeva... Festival se održava od 23. do 25. februara, četvrti put za redom, a kako ga je prethodne godine ispratio više od 2000 ljudi, opasan zadatak je pred organizatorima. Loša vest je da sam organizator ja, pa kako stvari stoje neću imati puno slobodnog vazduha da udahnem pre početka marta. No, ne žalim se. Samo lineup domaćih izvođača koji za sada broji Marčela, Kendija, Struku, Iskaz, Timbeta, DJ Moooku, Me High Low-a, čini mi se govori da smo na dobrom putu.

Da ne pominjem propratne programe, aktivacije, brojne radionice, predavače i sudije takmičenja iz svih delova sveta... Imamo goste iz Rusije, Francuske, Ukrajine, Holandije, Mađarske, a da ne pričam o regionu koji će se iz svih krajeva od Skoplja do Zagreba, sjatiti u Beograd.

Još jednom, kao i svake godine do sada Buzz Sneaker Station je sa nama u priči da podrži entuzijazam.

Festival nosi slogan “Veština je u tebi”, oslikava karakter dalekog istoka, i jedino je dešavanje za koje tvrdim da se ne sme propustiti!

No, iako je problem uhvatiti vazduh za udahnuti i vreme za otkucati po koje slovo, sesti u kola i odjuriti po udobne gilje za jurku po gradu, spada u podrazumevane izuzetke.

Patike koje mi se jednom dopadnu, su patike kojima se uvek vraćam, a Cortez je jedan od tih. U nedostatku brejka, kako bih nadoknadio izgubljeno, poveo sam i devojku, pa će osim patika makar još nešto lepo biti na fotkama.

Prethodni put kada sam pisao o Cortezu, pomenuo sam da sam ih zgotivio od onog momenta kada ih videh na nogama svetskog šampiona u stonom tenisu, nosioca medalje časti i bogataša koji se obogatio loveći škampe… Reč je o Forestu Gampu, dabome.

Kako sam svoj prvi par Corteza navukao tek pre nekoliko meseci, očekivano - nije trebalo da prođe puno vremena dok ne uzmem i drugi par u različitoj boji.
Neću se ponavljati sa činjenicom koliko su udobne. Patike su napravljene za trčanje, a i sam Forest je u njima trčao tri godine, dva meseca, četrnaest dana i šesnaest sati. Ako to nije kompetentan kriterijum dovoljan za procenu udobnosti, onda starno ne znam šta je. Ne stvarno, dovoljno je da ih uzmete u ruku.

Što se dizajna i boje tiče, ovaj put izabrao sam crvenu, jer mi moj OSD govori da je nekako baš to boja koju bih uklopio uz pomenuti koncept dalekog istoka.

 #vestinajeutebi #2Hot4StageFEST2018

 

Lex

Slični članci