Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
20.12.2017.

TIMBERLAND cipele 6” PREMIUM - PRVI KORAK KA ZIMSKOJ AVANTURI

Hej društvo, evo me opet posle dužeg vremena i imam jedno pitanje za vas. Da li ste našli savršenu obuću za ovu zimsku sezonu?!

Zajedno sa zimom i hladnim vremenom, u Buzz shopove stigao je novi par TIMBERLAND 6” PREMIUM, legendarnih „Kanađanki“ dizajniranih za vlažne i snežne zimske dane. Prisutna već decenijama među urbanom populacijom širom sveta, kultna žuta cipela postala je simbol zimskog trenda devedesetih godina, kada su ikone hip-hop muzike počele da ih nose u raznim prilikama. Priznanje sa ulica svetskih modnih prestonica, kao i činjenica da pojedincu pružaju mogućnost da se na jednostavan i upečatljiv način istakne u gomili, najbolji su dokaz besprekornog i uvek aktuelnog dizajna. Uz obrazloženje da se žuta cipela savršeno uklapa i izražava njihov stav i karakter, Jay-Z, Kanye West, Pharrell i Rihanna samo su neke od brojnih poznatih ličnosti koje već odavno u svojim walk-in ormarima imaju po nekoliko pari ovog svevremenskog modela.

TIMBERLAND 6” PREMIUM cipele do poslednjeg su detalja kreirane za dugogodišnju izdržljivost, a ono što im daje dodatnu vrednost su prava koža i najfiniji materijali koji će osigurati da čak i u najsurovijim vremenskim uslovima ostanu suve i tople. Lakoća njihovog kombinovanja i mogućnost da isprate bilo koji zimski outfit doneli su „Kanađankama“ izuzetan nivo poštovanja i prihvatanja od strane pripadnika urbane populacije. Kombinacija udobnosti, nepromočivosti, ali i stila, rezultat je dugogodišnjeg usavršavanja sa tačno određenim prioritetima, omogućavajući da magija i osećaj apsolutne opuštenosti počnu čim se upustite u jednu od svojih zimskih avantura.

Tako da, drugari, ako niste bili sigurni šta da nosite ove zime, sada znate odgovor. A ako pak verujete u Deda Mraza onda zaželite najjače i recite to naglas, možda vas čuje i obraduje. Ja vam svakako želim puno uspeha na svakom životnom polju u narednoj godini, a na vama je da se malo i potrudite. Do nekog sledećeg puta, vaš

 

@ponocnijahac

Slični članci