Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
15.04.2015.

AIR MAX 1 ULTRA MOIRE

Pre 28 godina, fenomenalni Nike dizajner, Tinker Hetfild je osmislio novi koncept koji živi već tri decenije.

Nike Air tehnologiju koja postoji od 1979.godine Hetfild je učinio vidljivom kada je dizajnirao prvu patiku sa Air Max đonom i tako zauvek promenio dizajn obuće u svetu sporta.

Priča je počela sa modelom Air Max 1 koji se prvi put pojavio 1987.godine.

Da bi obeležili 28 godina od pojavljivanja prvog Air Max modela, Nike je dizajnirao novu patiku koja se priključila velikoj Air Max porodici.

Air Max 1 Ultra Moire nastao je kao kombinacija modela Air Max 1 i Nike Air Zoom Moire+ iz 2006. godine koja je bila prva Nike+ patika. Patika je značajno fleksibilnija i lakša u odnosu na ostale Air Max modele, zahvaljujući đonu koji je prilagođen patikama za trčanje.

Gornji deo patike urađen je iz jednog dela sa izlivenim poljima od reflektujućeg 3m materijala. Inspiracija za gornji deo patike došla je sa modela Zoom Moire + tako da je celo gornjište patike u sitnim rupicama koje omogućavaju bolju ventilaciju noge .

Nova legura izuzetno je lagana i mekana i do sada je korišćena na Free modelima, potrudili su se da otpor svedu na minimum a povećaju savitljivost tako da spolja đon izgleda isto kao regularni Air Max 1 a sa donje strane su praznine kao na Free modelima. Još jedan dodatak na Ultra Moire patikama je prozor sa donje strane patike tako da se vidi Air Max sistem i odozdo. On je zaštićen prozirnom legurom gume koja je korišćena I na Air 180 modelu a istu vrstu gume imamo I na prednjem delu đona.

Na Ultra Moire je sve urađeno kako bi patika bila što lakša I udobnija tako da je I uložak ortolite tehnologije koji je izrađen od ortopedske pene izuzetno lagan i efikasan u formiranju pravilnog gazišta korak napred u odnosu na dosadašnje gumirane uloške.

Nike Air Max 1 Ultra Moire spoj tradicije i najnovije tehnologije bilo kao namenska za bavljenje sportskim aktivnostima ili svakodnevna fashion obuća sigurno će zadovoljiti vaše potrebe.

 

 

Maks

Slični članci