Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Blogger Pick
08.02.2023.

Cold Story Short

Sneaker check 1, 2! Da li se čujemo?

Ćaos ekipa,

Ja zaista ne znam odakle bih krenuo, pa mislim da je najbolje da to bude od početka! Moje ime je Mihailo Ristanić, obitavam na teritoriji pozivnog broja 021, dok me ljudi mahom bolje poznaju po nadimku Story. Ovom prilikom vam se javljam kao novopečeni clan Buzz Crew-a. Predobro, ej!
 
Moja ljubav je ples. Bavim se brejkingom već 12 godina. Ponosno, svima koji to ne znaju, želim da saopštim da je brejk deo Olimpijskih Igara u Parizu 2024. godine! Ja sam, dakle, čovek iz Hip Hop kulture. Kao plesač, DJ i MC prosto sam zavoleo patike i sneaker kulturu jer je to deo svačijeg ličnog pečata. Plesači su vazda imali najsvežije šunjalice. Neke stare glave tvrde da bi Hip Hop kultura trebalo da ima i peti element, FASHION! Stil je uvek bio bitan u svemu. Ima smisla, zar ne?

Danas želim da vam predstavim jedan must have u mojoj kolekciji. Ovih dana slavimo 40 godina modela Air Force 1, a ja stvarno ne znam šta bi mene štitilo od hladnoće, kiše i snega da se iz „kečeva“ nije razvio Nike Lunar Force 1 Duckboot. Razlog više za slavlje, ako pitate mene.

Sa nekim primercima je to jednostavno ljubav na prvi pogled. Svoj prvi par sam uzeo pre oko 6 godina, čim sam ih spazio u prvom novosadskom Buzz-u, u Zmaj Jovinoj ulici. Pošto sam stalno u pokretu, udobnost zaista igra veliku ulogu u mom odabiru. Još tada sam se raspametio, stvarno nisam očekivao jedan od najmekših i najudobniji uložaka ikada. Pritom, nikad veća i lakša patika na mojoj nozi.

Znate, hladni tuševi, saune i slične aktivnosti nikad nisu bile problem u sklopu treninga. Uprkos tome, malo sam zimogrožljiv po prirodi, šta da radim?! Ukoliko nemam kapuljaču preko ušiju i patike otporne na niže temperature, nisam rad da kročim napolje, iako obožavam svako godišnje doba. Duckboot je ljubav, pa za mene nema zime.

Posle ovoliko godina, uspele su opet da me oduvaju. Lunar Force 1 ove sezone je još lakši i udobniji, i možete ih nositi uz bilo šta. Poslovni sastanak, šetnja u parku, teretana ili brzinski čaj u prolazu sa drugarom ili drugaricom – idu uz sve!

U brejkingu postoji jedna izreka koja kaže da nije važno šta radiš, već kako to radiš. Istom filozofijom se vodim kada je u pitanju stajling, jer svi imamo više-manje isti izbor. Ali, nije fora u tome šta nosiš, već kako nosiš! Baš me zanima kako ti nosiš svoj par Lunar Force 1 Duckboot-a?!

 

Mihailo

 

Trenutno nema komentara

Slični članci