Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
18.01.2023.

NIKE DUNK LOW – TERRY SWOOSH

Prošli put sam vam predstavila model Reebok Club C Geo Mid, koje su vam se mnogo svidele. Ponovo sam tu, a sada vam predstavljam moje najdraže patike, NIKE Dunk Low

Volim modnu istoriju, pa se tako i vratih u vreme osamdesetih. Osvežene novim bojama i sa “Terry Swoosh” logom, Nike Dunk Low ženske patike su idealne za hladne dane. Prepoznatljiva silueta ovih laganih patika će se uklopiti u svaki autfit i za svaku priliku. Ovaj model je siguran izbor, bilo da se radi o odlasku na fakultet, u školu, kafi sa prijateljima ili izlasku u klub.

Ovo izdanje kultnog modela košarkaških patika iz osamdesetih odiše toplim vibracijama i obezbeđuje vam dobro poznatu udobnost i originalnost.

Konstrukcija gornjeg otvora i jezika, zajedno sa perforacijom na gornjem delu, u predelu prstiju, daju ikonični izgled. Posebnu ekskluzivnost daje im specifični materijal – frotir. Utkan je na jezičak, swoosh i na petu. Postavljen plitak otvor oko članka dodaje uglađen izgled i još bolji osećaj. Odlično se kombinuju uz Nike Cargo donji deo trenerke i Nike Utility duksericu. Odlična lifestyle kombinacija za sve one koje vole klasiku sa notom urbanog, modernog izgleda. 

Brojni džepovi na pantalonama pružaju dašak sportskog stila, dok vam pomažu da sve sitnice ostanu na dohvat ruke. Topao i mekan flis, sačinjen od teksture vune, sa spuštenim šavovima na ramenima, savršen je izbor dukserice za najhladnije dane.

Ukoliko ste u potrazi za zimskim patikama za sve cool prilike koje vas čekaju, to su definitivno NIKE Dunk Low patike koje svojim gumenim đonom pružaju savršeno prianjanje.

Poručite ih online ili otrčite do najbliže Buzz Sneaker Station radnje i uverite se da je ovaj model za vas.

 

Vaša Adna!

 

 

Slični članci