Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
16.11.2022.

COZY AUTUMN VIBES WITH REEBOK CLUB C GEO

Ćao svima,

 

Evo mene ponovo. Kao što znate, moj modni stil je sportska elegancija. Opisala bih ga kao ležeran i, pre svega, udoban stil odevanja. U svakodnevnim prilikama, koje podrazumevaju odlaske na faks, izlazak na kafu sa prijateljima, ili kežual šetnju, najčešće biram komade u kojima se osećam prijatno i komforno.

 

Prethodni put sam vam predstavila adidas Astir model patika. I ovog puta ostajem dosledna svom stilu, kroz koji oslikavam ljubav prema modi, udobnosti i kežual izgledu. Ukoliko ste i vi, kao i ja, bili u potrazi za modernim ženskim patikama za ove jesenje dane, predstavljam vam model Reebok Club C Geo Mid.

Svima nam je bitna udobnost, ali naravno i to da patike budu moderne i da mogu lepo da se uklope. Izrađene su kombinacijom materijala od luksuznog antilopa i kože u gornjem delu i ono što je sigurno – pružiće vam udobnost koju zaslužujete.

Debelo gazište na spoljnom đonu, štitnik od blata i peta sa srednjim izrezom naglašavaju atraktivan izgled. Patike su plitkog profila, sa klasičnim pertlanjem. Reebok Club C Geo Mid su patike dizajnirane za tvoje uživanje, a ja sam ih iskombinovala uz belu trenerku i bež majicu – klasičan, svakidašnji cozy look koji svi obožavamo.

 

Poruči ih online ili trči do najbližeg Buzz Sneaker Station šopa i uveri se zašto je ovaj model stvoren baš za tebe.

 

Adna

Slični članci