Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
20.01.2021.

AN ELEVATED TAKE ON THE CLASSIC SAMBA

Dođi do vrha i ostani na vrhu! Adidas Sambarose patike ponovo otkrivaju ovaj model kao street platforme koje su zadržale svoj klasičan, prvobitan dizajn. Uzdignuti gumeni đon dodaje na visini, a kada „isprobaš“ mekano i udobno kožno gornjište (ceo gornji deo je od kože, uključujući i jezik patike) jednostavno ćeš se izdignuti iznad ostalih.

 

Ove patike pružaju superiornu udobnost sa svakim korakom. Gumena platforma sa teksturom nije ovde samo zbog stila, već ti dodaje par centimetara. Adidas Sambarose su posebno prilagođene ženama, a najbolja stvar koja pruža super udoban osećaj jeste i OrthoLite uložak za patike.

Lagano sklizni u luksuzno kožno gornjište s mekim kožnim jezikom i kožnom postavom. Tvoja stopala biće ti zahvalna!

Lako se kombinuju, a ja sam ih ponela sa klasičnim Trefoil adidas duksom i donjim delom trenerke.

Adidas Trefoil duks sa kapuljačom, klasičnog dizajna, pružiće ti neverovatnu udobnost. Izrađen je od mekog pamuka koji je „krivac“ tog divnog osećaja mekoće i udobnosti, dok su rukavi i struk dodatno pritegnuti tako da uvek izgledaš on point. U ovom duksu u svakom trenutku biće ti udobno i cozy. Jednostavna kombinacija boja i poznati adidas Trefoil znak savršeno se uklapaju u urban, opuštajući stil, dok ti brend adidas garantuje najbolji kvalitet.


Obožavam ovaj comfy stil! On je moj izbor broj jedan, a može biti i tvoj, zato ga potraži u BUZZ šopovima i online.

Stay comfy,

Iva

Slični članci