Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
23.06.2020.

TIME TO REACT

Hello moji dragi momci i devojke – i vama koji ste još uvek kod kuće i onima koji su se već vratili normalnoj svakodnevnici. Sloboda koju smo s nestrpljenjem dočekali sada ima potpuno drugačiji ukus, zar ne?

Tokom prethodnih dana shvatio sam da uživam u malim i naizgled neinteresantnim stvarima, koje sam ranije izbegavao. Lepo je videti da se život polako vraća u omiljene nam gradove, naročito nakon toliko nedelja zaglušujuće tišine. Mislim da smo svi naučili lekciju iz stoicizma i iz cele situacije izašli još zahvalniji i vedriji.

 

Kako se stvari polako vraćaju u stare tokove, danas ću sa vama podeliti priču o patikama koje su idealne za vrele i brojnim aktivnostima ispunjene dane koji nam tek dolaze – Nike React Element 55 SE.




Inspirisane Nike Internationalist trkačkim modelom, Nike React Element 55 SE su lagane i udobne patike dizajnirane baš za nas – urbane trkače, ljubitelje street kulture, oportuniste koji žele da istraže svaki pedalj svog uma i mašte. Osnovu siluete čini Nike React tehnologija koja omogućava savršeni prelaz stopala od pete ka prstima, bez obzira na to da li u njima šetate, trčite ili samo uživate u kafi. Dizajn je upotpunjen reflektujućim trakama koje su uočljive i u uslovima loše vidljivosti.

 

Kao neko ko je opčinjen Jordan-om, ne mogu da ne pomenem safari print koji je vidljiv na peti i gornjem delu patika, što dizajnu ovog streetwear modela daje potpuno cool notu. Gornjište od tekstila zajedno sa pertlama koje podsećaju na konopce omogućavaju savršeno prianjanje stopala u patici, pa nećete osećati razliku kojom god aktivnošću da odlučite da se bavite ovog leta.


Nike React Element 55 SE dostupne su u različitim koloritima i savršeno će se uklopiti uz svačiji ukus, a mogu se pronaći u svim Buzz šopovima ili online, zajedno sa klasičnom crnom Nike majicom koja prenosi jedinstvenu i snažnu poruku: Most definitely, it.



 

Bilo je zadovoljstvo ponovo vam pisati, moja draga sneaker zajednico. Želim vam dobro zdravlje i mnogo sunčanih dana.


 

Honor before all!
El Nino

Slični članci