Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
18.03.2020.

GET OUT OF YOUR STYLE’S COMFORT ZONE IN NEW NIKE VISTA

Hej, hej, hej!

 

Evo mene ponovo sa novim blogom. Ovoga puta, odabrala sam model koji je baaaš cool i koji definitivno izlazi iz zone komfora kada je moj stil u pitanju. Predstavljam vam nove Nike Vista Lite patike.

 

 

Da kažem da sam se zaljubila u ovaj model bilo bi nedovoljno. Postoji nešto potpuno iskonsko u ovom dizajnu, uprkos tome što je potpuno jednostavan i ne sadrži prenapadne kombinacije boja. Crne patike, sa daškom neonskih nijansi koje se proziru, upotpunjene su belim Vista Lite futurističkim đonom. Crne ili bele, ove patike su moj izbor za predivne dane koji će veoma brzo doći.

 

 

Ovoga puta sam ih ponela uz dva različita stajlinga. Moj favorit je ipak ovaj komplet neonskog baggy crop topa i sečenih pantalona. Mislim da patike savršeno pristaju uz njega. Možete ih nositi i sa jednostavnim džinsom i majicom, jer ćete izgledati podjednako chic. Za koju god varijantu da se odlučite, nećete pogrešiti.

 

Udobne, lagane i stylishNike Vista Lite patike su model koji se ukratko može opisati kao show stopper. I da, može “začiniti” svaki vaš autfit.

 

One su definitivno moj izbor za 2020. Isprobajte ih i izađite iz zone komfora kada je vaš stil u pitanju.

 

 

S ljubavlju,

Antonija

Slični članci