Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
17.07.2019.

New Balance for summer living

New Balance 997 je klasik sa kojim ne možeš pogrešiti, a kako se 997 retko vraća u šopove, veseli me činjenica da je ove sezone model 997H uleteo u miks. Kao da je jedan od najstarijih proizvođača patika na svetu odlučio da je vreme da se 997-ica ubaci u vremensku mašinu, da se unapredi novim materijalima, linijama i bojama, te postane dostupnija svima.

Ovo nije klasični 997 model, što znači da mu primarna namena nije rušenje ličnih trkačkih rekorda. Ionako je leto – kome se još trči, letnja fizička aktivnost je kupanje i plivanje! Za sve drugo tu je 997H – vrhunska lifestyle patika, udobna, lagana i meni možda najdraži letnji izbor za šetnje po suncem okupanim ulicama. 

Mogu se pronaći i u suptilnim bojama, kao što je crno-bela kombinacija, ali kako je leto treba „blagosloviti“ stopala šarenijim bojama kojih ne nedostaje u ovosezonskoj ponudi New Balance-a.

U Buzz-u mi je pogled odmah pao na ovaj model. Kad sam ih uzeo u ruke i video koliko su lagane i prozračne, to je bilo TO. Odluka je pala, znao sam da imam patike za leto. Bez obzira na to da li sam na kontinentu ili obali, ove 997H su uvek sa mnom.

Keep the summer buzz on,

Don Kiki

Slični članci