Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
06.06.2018.

RETRO BUDUĆNOST UZ ADIDAS ORIGINALS I-5923

Adidas Originals I-5923 „Chapnk/Ftwwht/Red“ patika predstavlja kombinaciju prošlosti i budućnosti Adidas Originals dizajna. Retro izgled patika za trčanje iz 70ih godina, upgrade-ovan modernom tehnologijom mekanih i udobnih materijala, čine ovu patiku stvarno najboljim mixom oba sveta.

Model I-5923 nas vraća duboko u prošlost Adidasa koristeći zajedničke elemente dizajna iz široke ponude ovog brenda. Patike su bile poznate pod imenom Iniki, ali je Adidas pronašao novu inspiraciju i promenio ime. Model I-5923 iz sezone SS18 donosi klasični i nostalgični dizajn popularnim patikama, ali i novu dimenziju urbanog življenja.

Ono najbolje kod ove Adidas Originals I-5923 „Chapnk/Ftwwht/Red“ patike je Boost đon koji je toliko lagan pa se prilikom kretanja intenzivno oseti da stopalo diše.

Zanemarimo sada đon i obratimo pažnju na gornji deo patike koji je izrađen od mekanih materijala, pa možete na trenutak pomisliti da u stvari ne nosite patike. Ali samo na trenutak, jer čim spustite pogled uverićete se da su one na nogama.

Uz to, pripremite se na tonu komplimenata kada vas vide u ovim patikama.

A to volimo. To obožavamo.

Preporučila Suz

Slični članci