Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
28.12.2016.

Čizma glavu čuva

Ćao društvo, stigao nam je i decembar, moj omiljeni mesec. Pošto svi kukaju kako ne znaju sta da nose i nemaju šta da obuku kad zaveje, ja sam sebi za ovu zimu našla rešenje.


Pošto zimi volim da nosim tople trenerice, velike dukseve i nezamenjive šuškave jakne , uvek sam imala problem sa obućom u ovom periodu. Klasične čizme se naravno nikako ne bi uklopile, pa sam bila posebno srećna kad sam naletela na novi Nike Air Force 1 Upstep Warrior.


Patika-čizma, postoji li bolje?  Lagane su, što je meni jako važno, jer ne volim tešku obuću na koju smo nažalost osuđeni zimi. Ono što je još bitnije idu vam na kakav god stajling odaberete, i uz sportski i uz neki više fešn fazon. Baš idu uz sve, a opet ne morate da brinete da li će vam biti toplo i udobno.


Trudim se da za svoje priče uzimam obuću koja nije svakidašnja i za koju se ne bi većina odmah uhvatila. Budite drugačiji, izađite iz kalupa, eksperimentišite, probajte nešto novo, stiže nam Nova godina i baš je vreme za to.  


Osim što trebate da budete drugačiji, budite vredni i budite Buzz blogeri, i do kraja decembra nam pošaljite vašu priču. Sve priče ćemo moji drugari iz Buzz Crew-a i ja zajedno čitati, a tri najoriginalnije biće objavljene. Nagrada su patike koje vi izaberete. Pa da li postoji bolji novogodišnji poklon? J Uzivajte u predstojećim praznicima, a mi se čitamo i u novoj godini J



Una

Slični članci