Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
27.09.2017.

Some things will never change: Puma Suede Classic +

Stigla je još jedna jesen, Zagreb, nova sezona, dvorane, treninzi, privatni, grupni, brejk, snaga, kondicija... Moj prijatelj 2 Pac bi rekao: „Some things will never change.“  Aliii, što se tiče patika, ovaj put, to nije tako. Upadam jako u sve to u novim starim Suedicama.

Poslednji put kada sam nosio ove patike bila je 2007. Moram slikovito reći da su Puma Suede Classic + u brejk svetu kao piletina u bodybuilding svetu. smiley

Udobne, lagane, fleksibilne, odrađuju sve plesne pokrete kako im se kaže, a i više od toga. Puma Suede Classic + definitivno je najpoznatiji od svih Puminih modela i zaslužuje posebno mesto u svetu patika. Ovaj se model može se nazvati i prvom patikom B-boyinga tako da bi svaki B-boy jedan ovakav model trebao imati u svojoj kolekciji. 

Novi modeli dolaze u nekoliko boja, a ja sam ove jeseni odlučio uskočiti u bordo crvenu koja se odlično uklopila u ovu tmurnu kišnu jesen. Ono što znam je sigurno – stari dizajn je i dalje sposoban ‘’pomesti plesni pod’’.

Za kraj, očekivanja od ovih su velika, vraćam li se u vazduh ili ostajem u Pumama, videćemo u novom blogu. Do tad ostanite snažni i zdravi! wink

 

Don Kiki

Slični članci