Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News

25.
Mar
2019
News
Jedan od najspektakularnijih i najvazdušastijih sneaker događaja sezone održan je u nedelju, 24. marta u Beogradu. 
21.
Mar
2019
News
Da li ste spremni za najvažniji i najvazdušastiji On Air događaj u sezoni? 
06.
Mar
2019
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb
2019
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustrašivo ponašanje mladih dobilo najboljeg saveznika. 
05.
Feb
2019
Arrivals
Da li znate da su devedesete u modnim krugovima označene kao decenija unisex-a? Pioniri, kada je reč o ovom trendu, upravo su legendardni supermodel Kate Moss i brend Calvin Klein, koji su pred sam kraj dvadesetog veka ohrabrili dizajnere da se igraju sa odećom i obućom koju mogu nositi i muškarci i žene. Bio je to početak jednog novog talasa u modnom svetu, čiji se uticaj može videti i danas.
08.
Jan
2019
News
This year we encourage you to choose wisely and FIND YOUR ATTITUDE.
30.
Nov
2018
Arrivals
Ona je vesela, upečatljiva i taaako jedinstvena! I sigurni smo da će biti statement komad svakog vašeg autfita, upečatljiv detalj vašeg besprekornog stila. Ona ne poznaje godine – ovu kolekciju mogu nositi svi. Predstavljamo vam novu Converse x Miley Cyrus kolekciju patika, kojom ovaj popularni brend i poznata američka pevačica slave žensku snagu, osećaj nezavisnosti i samopouzdanja.
21.
Nov
2018
Arrivals
Ako nas je „The Ten“ kolekcija nastala u saradnji Virgila Abloha i brenda Nike nečemu naučila, to je da je dekonstruktivizam jedan od najtraženijih pravaca među sneakerhead-ovima. 
13.
Nov
2018
News
Za sve vas koji nas pratite i redovno čitate priče članova našeg BUZZ CREW-a, imamo malo iznenađenje. Predstavljamo vam COOL KIDS, nove članove BUZZ CREW-a.