Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
28.01.2016.

JUST DON x AIR JORDAN 2 BEACH

Nike Air Jordan 2 je model koji je nastao 1987. godine kao prva patika koja je pored performansi unela i luksuz u svet košarke. Prvi model originalno je napravljen u Italji od najkvalitetnijih materijala, podigavši standarde u izradi namenske obuće u isto vreme učinivši ih najpoželjnijim modelima za košarku.


Ovo izdanje Air Jordan 2 je nastavak saradnje sa dizajnerom Don C. i njegovom kompanijom Just Don, poznatom po izradi luksuzne garderobe od najkvalitetnije kože. Brend Just Don je izbor velikih svetskih zvezda iz domena sporta, filma i muzike kao što su Kevin Durant, Rihanna, Justin Beiber, Jay-Z, Will Smith, Wale, Big Sean i mnogi drugi. Don C. ističe da je odrastanje u Čikagu formiralo veliku povezanost sa NBA klubom Chicago Bulls i Michael Jordan-om, pa je tako ova saradnja za njega ostvarenje sna.


Kao i prethodno izdanje AJ2 modela koje je potpisao ovaj dizajner i ovaj model izrađen je od glatke prošivene kože i antilopa u boji koja asocira na boju peska sa atraktivnim detaljima u vidu zlatnih završetaka pertli i OG Wings logoa u Vachetta i Bež boji.
U luksuznoj kutiji koja je posebno dizajnirana za ovo izdanje, u odvojenoj pregradi nalazi se i kožni kačket u boji University Red sa OG Wings brendingom i adapterom veličine u istoj boji sa zlatnom kopčom, torba za kačket i OG Wings bedž, koji se uklapa sa zlatnim detaljima na krajevima pertli. Na samoj patici okačen je OG Wings privezak.


Karakteristike same patike su podrška i ojačanje oko zgloba, gumeno ojačanje oko pete koje drži patiku stabilnom i vazdušne komore u đonu patike koje povećavaju udobnost i preformanse modela. Lifestyle i luksuz je ono što vidimo na prvi pogled ovog izdanja, a njene performanse nas podsećaju da je reč o nekada specijalno dizajniranoj namenskoj patici za košarku.

 

Just Don x Air Jordan 2 „BEACH“ stiže i u Beograd 30.1. i ekskluzivno će moći da se kupi samo u BUZZ SNEAKER STATION prodavnici u TC Ušće.

 

Pogledajte galeriju slika:

Slični članci