Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
12.04.2022.

REEBOK CLASSIC LEATHER − Veliki povratak ikone klasičnog stila

Ljubitelji sneaker kulture, imamo sjajnu vest za vas − klasika se vraća na velika vrata. Vanvremenske i svestrane, ikonične Reebok Classic Leather patike će obeležiti sezonu proleće/leto 2022. U moru inovacija, konzumerizma i prolaznih trendova, klasičan stil je pravo osveženje u svetu mode. Zbog toga verujemo da ovaj model zaslužuje da se nađe u tvojoj kolekciji. Bez obzira na to da li si ljubitelj klasičnog stila ili povremeno želiš da izađeš van svojih okvira, sa ovim patikama sigurno nećeš pogrešiti, jer − klasika je uvek u modi

Hajde da ne govorimo o njenoj neprolaznosti, već o svemu onome što klasika može uprkos stalnom napretku modernog. Klasika ne mora da bude dosadna − ona je inspirativna, pokretačka, nezaustavljiva. Sjajno se uklapa u gotovo svaki stil, a ipak ostaje dosledna i autentična. Upravo to je motivisalo ovaj brend da pokrene Always Classic kampanju i da u prvi plan istakne svoj kultni model − Reebok Classic Leather.

 

Mnogo je načina da pokažemo svoju originalnost, a klasika je jedan od njih. Ne moraš da ideš daleko − kreni od sebe, jer imaš mnogo toga da ponudiš. Budi ono što jesi, budi neponovljiva klasika. Always Classic kampanja je kreirana kako bi proslavila pionire stila koji žele da pokažu šta za njih znači biti klasičan. To su nadahnjujuće priče ljudi koji iznova pomeraju granice stila, inspirišući fanove da budu odvažni akteri promena u svetu koji ih okružuje. Ako želimo da idemo napred, moramo učiti iz prošlosti i negovati svoje nasleđe. Upravo to nam poručuje najnovija kolekcija kultnog klasika među patikama.

Kao neodvojiv deo Reebok nasleđa, Classic Leather patike su svoju premijeru imale davne 1983. godine. Ako se pitate šta je to što ih čini posebnim, odgovor se krije upravo u njihovoj klasičnosti. Jednostavna, a gotovo savršena silueta sa gornjištem od najmekše kože, prošivenim detaljima i prepoznatljivim logotipom, dizajnirana je za lako prilagođavanje svakom autfitu. Proslavljena Classic Leather kolekcija iz sezone u sezonu oduševljava fanove širom sveta, a ovog puta stupa na scenu ažurirana novim kombinacijama boja − klasičnim, naravno. Kada govorimo o prolećnim, sunčanim danima, ne možemo da izostavimo bele patike, jer one svaku odevnu kombinaciju podižu na sledeći nivo. Za ljubitelje svedenog izgleda, tu su Reebok Classic patike u crnoj boji koje ćeš jednostavno uklopiti uz sve što obučeš.

Ne zaboravi da ovog proleća osvežiš svoju sneaker postavku bar jednim parom klasičnih patika koje ćeš moći da nosiš i u svakoj sledećoj sezoni. Modele iz nove Reebok Classic Leather kolekcije pronaći ćeš u Buzz shop-ovima, a dostupni su i online.

 

Buzz tim

Slični članci