Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
28.03.2016.

ODRZANA PROSLAVA 29. RODJENDANA AIR MAX-A U BEOGRADU

Međunarodna proslava 29. rođendana revolucionarne Air Max linije patika, u New York-u, Hong Kong-u i Tokyo – u, istovremeno je bila proslavljena i u Beogradu, 26. marta u ulici Kralja Milana br. 1 (bivši Eurosalon). Ovaj važan događaj u Nike istoriji svojim prisustvom uveličali su Nike promoteri, ujedno i veliki ljubitelji Air Max-a – glumac Nikola Glišić, glumice Nina Janković i Tamara Dragičević, košarkašica Milica Dabović, pevač Nikola Rokvić, fudbaleri Marko Grujić i Staniša Mandić, maneken Vlada Vuksanović i drugi.

Davne 1987. godine poznati Nike dizajner, Tinker Hetfild, osmislio je potpuno nov koncept patika, poznat kao Air Max 1 model, prikazavši do tada nevidljivi deo patike uvođenjem providnog, vazdušnog đona. Od tada, Air Max je doživeo veliki broj varijacija smelih boja i jedinstvenog dizajna u vidu modela - Air Max 90, Air Max 93, Air max 95, Air Max 360 i postao najpopularnija patika na svetu, zauvek promenivši ulogu koju patike imaju u životu svakog od nas.

Na 29. rođendanu Air Max-a svim prisutnima premijerno je predstavljen najnoviji član Air Max porodice – Air Max Zero, čiji dizajn je nastao još davne 1985. godine, ali tek prošle godine je tehnologija bila dovoljno razvijena da omogući da ovaj inovativni dizajn ugleda svetlost dana. Limitirana serija Air Max Zero modela dostupna je samo u BUZZ SNEAKER STATION prodavnici u Knez Mihailovoj.

Posetioci ove nesvakidašnje proslave rođendana, imali su priliku da vide prve originalne verzije modela ključne za epohu u kojoj su nastale, isprobaju nove modele, donesu svoj Air Max model na reparaciju i čišćenje, kao i ako nisu do sada, upoznaju se sa Air Max-om i sami se uvere zbog čega je to jedna od najomiljenijih patika svih vremena.

Slični članci