Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
16.10.2019.

SNEAKERVILLE POWERED BY BUZZ & TIKE RECAP

Prvi festival patika u Srbiji, a najveći u regionu – Sneakerville powered by Buzz & Tike, održan je u nedelju, 13. oktobra u Luki Beograd. Red za ulazak na festival čekao se mnogo pre 11h, kada su kapije zvanično otvorene, dok je taj broj do zatvaranja festivalskih kapija u 23h dostigao broj od preko dvadeset hiljada posetilaca. Centar grada je toga dana bio premešten u Luku Beograd, dok je BUZZ štand bio pun posetilaca tokom celog dana.

Početak festivala obeležio je BUZZ Workshop, u kojem su učestvovali Marina Ćosić, Tamara Ćosić, Ivana Džamić Dživ, Bojan Perić, Vladimir Gašić, Teodora Stojanović, Aleksandar Marković Lex i Nemanja Maraš, a nakon njih i mnogobrojni ljubitelji patika koji su se za učešće na radionici prijavili ranije, na našoj Instagram stranici. Najkreativniji dizajn patika uradila je Ema Jeremić i ona je nagrađena vaučerom od 20.000 RSD za kupovinu u BUZZ šopu.

Usledio je Sneaker Hunt, druga aktivacija za koju ste se takođe ranije prijavili. Najbrži učesnici bili su Vuk Jovičić i Andrej Skupek, koji su za samo 20 minuta rešili sve naše zadatke i pronašli narukvice. Oni su osvojili vaučer od 30.000 RSD za kupovinu u našem šopu.

Međutim, nisu samo aktivacije privukle veliku pažnju posetilaca! Osim u raznovrsnoj i veoma interesantnoj ponudi, ljubitelji patika uživali su i u panelu „Istorija patikarenja iz našeg ugla“ tokom kog je bilo reči o povezanosti hip-hopa i sneaker kulture. Moderater je bio Aleksandar Marković Lex, a učesnici Tricky, Unja Green, Mihailow i Reksona.

Usledila je tombola, a potom i nastupi najaktuelnijih izvođača na domaćoj muzičkoj sceni – Senidah, Sare Jo, Klinca, Fox-a i Surreal-a. Oni su, zajedno sa DJ Lakijem i DJ Rokam, fenomenalnu atmosferu koja je na festivalu vladala tokom celog dana doveli do usijanja!

Verujemo da ste uživali na festivalu koji Beograd, ali i region, do sada nisu videli i pozivamo vas da budete na festivalu u sledeće godine. Do tada, uživajte u fotografijama sa prvog Sneakerville-a.

Slični članci