Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

News
09.10.2015.

New Balance modna revija

U jedinstvenoj Sneaker Station BUZZ prodavnici, posetiocima su prikazani najnoviji modeli New Balance patika, koji predstavljaju spoj klasike i tradicije ranijih generacija u kombinaciji sa modernim i smelim izgledom koji odgovara današnjim modnim trendovima.



Posetioci Buzz prodavnice imali su priliku da od vrhunskih profesionalaca koji dobro poznaju svetske modne trendove kada je reč o njihovim profesijama, dobiju stručne savete o stilu i originalnosti, ali i da na licu mesta vide kako izgleda baviti se ovom zanimljivom ali ujedno i zahtevnom profesijom.
 



Modni kreator Vasilije Kovačev, modni fotograf Andreja Damnjanović, make-up artist Nena Ilić su na modelima pokazali kako uspešno kombinovati odevne predmete i svakodnevnu šminku sa jedinstvenim New Balance patikama i kako uspešno izgraditi sopstveni, jedinstveni stil.
 



Pored modnih stručnjaka, podršku ovom modnom brendu, dala je i pevačica Ana Stanić koja je veliki ljubitelj New Balance-a, a u javnosti važi za damu od stila.
 



New Balance modeli patika namenjeni su svima koji vode dinamičan i moderan stil života, bez obzira na profesiju ili starosnu dob, i svojim kupcima pored jedinstvenog dizajna, kolorita i varijeteta materijala i tekstura, pružaju vrhunsku udobnostiu i kvalitet.
 

Slični članci