Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
16.09.2015.

New Balance 577 The Napes pack

The Napes Needle u srcu jezerske oblasti Kambrije u Engleskoj predstavlja mesto dokazivanja veštine nekoliko generacija vrhunskih alpinista.  Ovaj pack modela 577 inspirisan je alpinističkom opremom u dezenima koji su se koristili 80ih i 90ih godina a materijali upotrebljeni za izradu ovih modela su upravo oni koji se koriste za izradu alpinističke opreme. Made In England modeli poznati su po ručnoj izradi i vrhunskom kvalitetu a kada na to dodamo materijale predviđene da pruže maksimalnu podršku u podvizima profesionalnih alpinista jasno je da se radi o patici koja je napravljena da traje.

Gornji deo patike u osnovi je izrađen od Ripstop materijala, nubaka i delova prekrivenim gumom a izuzetno atraktivan detalj ovih modela su pertle koje asociraju na užad koja se koriste u penjanju.

Đon patike prdstavlja ENCAP sistem sastvaljen od nekoliko slojeva različite EVA gume, stabilizatora na peti i šok apsorbera unutar đona patike što poboljšava performanse patike ako se koriste za sportske aktivnosti a ujedno patiku čini veoma udobnom. Na peti patike napisane su kordinate NY210100 koje označavaju poziciju Napes Needle vrha koji je ime dobio po izgledu jer asocira na iglu.
Ovaj pack sastoji se iz dve kombinacije boja modela 577 i možete ih potražiti u našim šopovima ili poručiti putem sajta.

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...