Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
26.09.2016.

Nemoj da promašiš

Nakon što desetak puta snooz-ujem sat, skuvam tursku toliko jaku da čuka zaklepeće kao kad New Era izbaci novi model, refleksno pustim “Mashup or Shutup“ i prelistam „Politiku“ (Lažem. Voleo bih, ali nikako da se odviknem od pretparačkog novinarstva) i naravno nezaobilazno bacim pogled na Buzz online shop - izmaštam partiju o sledećim Jordankama u mom ormaru, septembar mi je ugurao još jednu ritualnu radnjicu koju moram da  obavim nakon što ustanem sa ranim jutrom. Khm. U jedanaest.
Ideja je da svaki dan smislim po neki novi, maštoviti trik kako doći do mladih ljudi u Srbiji, pokazati im da od fizičkih aktivnosti u nas balkanaca postoji još nešto osim fudbala, basketa i tenisa kod muškaraca, tj. teretanice i „nemam vremena“ kod devojaka.

P.S. Nije rvanje.

Jedno od inspirativnijih jutara je bilo i ono kada smo odlučili da našu kampanju za upis novih članova umesto facebook event-a, plakata i đuskanja po školama započnemo fotkama.
Kako je Buzz Sneaker Station koncept koji se savršeno uklapa u lifestyle moje plesne trupe - 2Hot4Stage, odlučili smo da navučemo  sveže stvari i novi photo shoot koji najavljuje našu akciju startujemo upravo tamo.

Međutim sudbina je imala neku drugu zamisao za nas. U BUZZ-u nas je sačekala Ona...

Nisam neko ko se zaljubljuje tako često. Ok, ovo je smešno čak i meni. Dobro, taj sam, ali da bi se lepše uklopilo u priču, vi čitajte kao da nisam. Hvala.
Dakle, nisam neko ko se zaljubljuje tako često, ali bila je tako nestvarna i nedokučiva. Jednostavno ljubav na prvi pogled. Znao sam je odnekle...
Mislim da beše starija, 85. godište ili tako nešto, ali čoveče, niko nije mogao da ospori njen sjajan izgled. Sveža i mirišljava. I čista...
Nikada ranije nisam doživeo da me je jedna patika tako privukla.
Air Jordan 1, moja prva ljubav, ponovo je u BUZZ-u!

Galeriju fotografija koje smo Ona i ja ispucali pogledajte u prilogu, a za slučaj da se tu negde između pitate zašto bi trebalo da navučete kečeve i zapucate baš u moj crew?! Pa...

Ukoliko želite da đuskate atraktivno kao Beyonce i Justin Bieber, da plenite svojim izgledom u spotovima najpoznatijih pevača, 2Hot4Stage škola je pravo mesto.
Koje treba da izbegavate.
U širokom luku.

Mi podučavamo pravi Hip Hop.
#NemojDaPromašiš

LEX

Slični članci