Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
07.06.2023.

Always in style with the NIKE AIR MAX 90 SE XCAT

Hej, ljudi!

Ja sam Filip Bukov i pored toga što sam glumac, takođe sam deo najbolje ekipe. Pričam o Buzz-u, naravno. Danas sam ovde da vam pokažem svoje autfite za druženje u gradu i za vežbanje, pošto je sport moja druga najveća strast posle glume. Takođe, neću kriti da postoji i treća – strast da izgledam dobro i da se osećam udobno u svojoj koži i odeći.

Počeću sa patikama. Za mene su patike oduvek bile najvažniji deo i moram da priznam da kad god biram svoju odeću za dan, prvo biram njih. Danas želim da vam predstavim NIKE AIR MAX 90 SE XCAT sa njihovim zadivljujućim dizajnom. Ja sam generalno veliki obožavalac Nike-a, ali sam još veći obožavalac AIR MAX 90 modela! Zaista su cool i udobne, a boje se lako nose sa šortsevima i majicama u gradu, ali se odlično slažu i sa mojom odećom za vežbanje.

U svakodnevnom životu, često uparujem svoj NIKE AIR MAX 90 SE XCAT sa pamučnim šortsevima koji su udobni i moderni za grad, a ovaj cool dizajn majice savršeno dopunjuje moj lični stil.

Kada vežbam, više volim svetlije tkanine, pa sam odabrao Nike Swim, ali moram da kažem da jedva čekam da ga nosim, ne samo kada se bavim sportom, već i na plaži. Ostavljam vas do našeg sledećeg susreta ovde da uživate u lepom vremenu i živahnom letu koje nam predstoji!

 

U Buzz šopovima i online, vaš NIKE AIR MAX 90 SE XCAT čeka na vas.

 

Philip Bukov

 

 

Slični članci