Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
04.08.2016.

Reperski kačketi

Još od vremena kada me je Ninko iz Jordana Krilovića zvao da vidim čudo tehnologije - satelitsku antenu, što mu je stari doterao iz Holandije, i kada smo prvi put upalili MTV, a tamo videli Fred Durst-a i Method Man-a sa nekim čudnim kačketima, znao sam da nekad i nekako moram isfurati to čudo na glavi.

Problem je bio što sam tada živeo u Šapcu, a tih godina se ni u Beogradu baš nije mogao naći kačket sa satelitske i sa onog Ajversonovog postera iz Bravo-a, koji smo, da se ne lažemo, svi tada prelistavali.


U lov na „bejzbol“, „ravne“, „flet“, „snepbek“ i najdraže imenovane „reperske kačkete“ - kako smo ih u narodu prepoznavali, išli smo na svakom školskom raspustu. Redovno smo prečešljavali čitav Beograd uzduž i popreko, a novac od užine se štekao tokom cele godine. Što se i da videti na mojoj super-light kategoriji koja trpi posledice 15 godina kasnije.


Kao najupečatljiviji i najprestižniji brend kačketa kojima smo se zaludeli i koji je svima dobro čučao na glavi, izvojio se New Era. New Era (oslovićemo je u ženskom rodu zbog replike koja sledi) je bila i ostala jedna od mojih prvih velikih ljubavi, a danas se može naći u BUZZ šopovima.


Zahvaljujući BUZZ-u moja New Era kolekcija je prilično proširena u poslednjih par meseci, a ovomesečni Blogger Pick je trebao biti video klip, gde sa svojim 2Hot4Stage crew-om jako uvežbano i vešto plešem i žongliram kačketima.
Međutim, ne znam da li ste ikada pokušali da žonglirate kačketima, ali prilično je... Teško.

Tako da ovaj mesec posvećujem jednom od svojih omiljenih brendova New Era-i, fabulu pratim fotkama, a video stiže čim uhvatim Iliju i Džonija da uvežbamo koju foru tu i tamo.

Pozdravčina,

Lex

Slični članci