Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
29.05.2019.

Nike Air force 1 – From Day to Night

Hej sneaker manijaci, ja sam DJ Doncho i ovo je moja prva blog priča za BUZZ. Već neko vreme sam deo BUZZ ekipe i vreme je da vam se predstavim i kažem nešto o mojim omiljenim patikama, a to su Air Force 1.

Početak moje biografije pomalo podseća na kliše – zaljubljen sam u muziku od detinjstva. Zaista sam se “upecao” kada sam kao dete otišao u klub Yalta i video DJ Radi. On je miksovao, pravio čuda sa vinilom. Toliko sam bio fasciniran da sam za 20 minuta skontao sam znao šta želim da budem kad porastem. Dvadeset godina kasnije, moj život je tačno onakav kako sam ga zamišljao tada. Na dnevnom nivou uradim mnogo stvari. Tokom noći sam DJ, a tokom dana radim mnogo drugih stvari jer sam jedan od ljudi koji nikada ne miruju.

Bio je to period kada sam se zaljubio i u Nike. Obožavam sport i udobne patike su mi oduvek na radaru. Nažalost, kada sam bio mali, izbor nije bio baš ovoliki i nisi mogao da uđeš u prodavnicu i kupiš šta poželiš. Danas, kada je sve mnogo dostupnije, onog trenutka kada sam video nove Air Force 1 znao sam da ih moram nabaviti za sebe.

Tokom tinejdžerskih dana počeo sam da pratim basket, a vremenom i da obraćam pažnju na ono što nose igrači. Bilo je tu mnogo modela, ali su svi imali jednu zajedničku osobinu – svi su bili neverovatni. Tada nisam imao mnogo pari patika, zato sada nadoknađujem propušteno! Sećam se da sam ukrao pare od roditelja kako bih kupio svoj prvi par Nike patika. Mnogo godina kasnije, taj broj je veliki – trenutno ih imam više od 50.

Još jedna činjenica koja se nije promenila jeste da novi Nike modeli ne prestaju da me očaravaju – koloriti su neviđeni, a patike su udobne i uvek drugačije. Ne postoji nešto što mi se ne sviđa na Air Force 1. Savršene su za letnju sezonu i mislim da će se odlično uklopiti sa ostalim modelima koje imam.

Mnogo mi se sviđaju detalji od prevrnute kože koji tako savršeno oslikavaju Nike duh. Najvažnija stvar je da su neverovatno udobne. Iako ne planiram baš uvek svoje autfite za posao, patike su njihov važan deo – one su trešnjica na vrhu! A narednih meseci ta trešnjica biće upravo Nike Air Force 1.

One su moj način da se izrazim bez reči – kroz stil i muziku koju puštam. Moja garderoba je uvek živopisna i pomalo luda. Ali i ja sam pomalo lud na ovaj ili onaj način. Biti DJ nije samo muzika, već način na koji se predstavljaš, a Air Force 1 je moj verni saradnik.

Pored ovih, koje su mi omiljene, posedujem još nekoliko pari Air Force patika. Jedne od njih su kastomizovane. Njih je specijalno za mene napravio BUZZ Sneaker Station, što je sjajno jer se zaista osećam jedinstveno.

Uživajte u dobroj muzici, budite malo luckasti i uvek nosite udobne patike!

DJ Doncho

Slični članci