Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
29.11.2018.

MY ALL TIME FAVES: NIKE AIR MAX 90

Izbor patika se proširio, njihov dizajn se promenio i sada su jedan od najpopularnijih komada obuće. U vremenu u kojem živimo, u vremenu izbora, teško je pronaći svoj, unikatan način da se izrazimo. Ako ste modno osvešćeni, onda je ovaj izbor još teži. Jer kako među stotinama različitih modela koji vam se dopadaju odabrati baš najbolji? Patike treba da idu uz naš karakter, da budu završni pečat svakom autfitu, treba da budemo tim, jer na kraju sa njima smo od jutra do mraka. Jednom kada pronađeš omiljeni par, teško ćeš se odvojiti od njega.

Nove Air Max 90 bile su moja ljubav na prvi pogled. Omiljena boja, dobro poznata silueta i udobnost koje samo one imaju dovoljni su razlozi da postanu moj novi buddy.

Nike Air Max olakšava taj izbor fokusirajući se na ljude kojima je udobnost i praktičnost na prvom mestu, ali koji od obuće očekuju kvalitet, lepotu, izdržljivost. Air Max 90, baš kao što brojka u nazivu kaže,  nastale su 1990.godine. Ovaj model postao je klasik i sada se smatra patikama koje morate imati. One su udobne, sportskog su duha i sjajno izgledaju, što su samo neki od razloga zašto su toliko popularne. Osim toga, one daju slobodu da uvek i na svakom mestu budete u trendu i da stižete na vreme, sa stilom.

U zadnje tri decenije izašlo je nebrojeno Air Max modela i, ruku na srce, ovo su patike kojima ne treba reklama. One su reklama same po sebi! Već ste ih imali, a sigurna sam da s nestrpljenjem iščekujete one koje tek dolaze. Zato, stare Air Maxice na noge i pravac po svoj novi par. Devedesete su se vratile u najboljem mogućem obliku!

 

Selma

Slični članci